FOTO Honor Magic6 Ultimate se apropie de lansare în China. Cum arată noul flagship

Scris de | 11 martie, 2024
FOTO Honor Magic6 Ultimate se apropie de lansare în China. Cum arată noul flagship

Peste aproximativ o săptămână, Honor va lansa Magic6 Ultimate, smartphone al cărui design pare a fi destul de diferit față de perechea Magic6 și Magic6 Pro. Începând de astăzi, în China se poate plăti un avans de100 CNY (aproximativ 63 de lei) pentru a rezerva o unitate și pentru a primi și câteva cadouri gratuite.

În primul rând, Honor nu a oferit încă foarte multe detalii despre hardware, însă ne-a arătat, în linii mari, limbajul de design. Telefonul va fi disponibil în culorile negru „Ink Rock” și mov „Sky Purple”, ambele cu spate din piele.

În schimbul avansului pentru precomandă doritrii vor primi gratuit un Honor Band 7 (ediția cu NFC) și o insignă în ediție limitată „Year of the Dragon” de la Honor Mall.

Honor Magic6 Ultimate va fi disponibil la rafturile magazinelor cu stocare de 512GB sau 1TB. Și, judecând după marcajele de pe insula foto, va dispune de același senzor pe camera principală (f/1.4-2.0) și de același senzor periscop de 180MP cu o lentilă f/2.6 și zoom digital de până la 100x.

Telefonul va fi lansat pe 18 martie alături de versiunea Magic6 RSR (un model Pro stilizat de Porsche Design) și Honor MagicBook Pro 16.

Etichete: , , , ,

Sursa: Honor shows off Magic6 Ultimate design and starts taking pre-reservations