Venom 3 primește un titlu oficial și se va lansa mai devreme

Foto: Sony

Cel de-al treilea film din franciza care îl are pe Tom Hardy în rol principal are în sfârșit un titlu și va apărea în cinematografe și ceva mai devreme decât era prevăzut inițial. Astfel, Venom 3 va fi numit acum Venom: The Last Dance, și se va lansa pe 25 octombrie 2024, în loc de 8 noiembrie 2024, fiind disponibil astfel cu două săptămâni mai devreme. Filmul va fi lansat în IMAX și alte formate premium.

Informațiile despre film sunt însă destul de limitate momentan. Știm că alături de Tom Hardy vor apărea și Chiwetel Ejiofor și Juno Temple, însă nu cunoaștem exact în ce roluri se vor afla cei doi. Venom: The Last Dance va fi regizat de Kelly Marcel, cea care a scris scenariul pentru primele două filme din serie, Venom și Venom: Let There Be Carnage. Marcel a mai fost implicată și în proiecte precum Saving Mr. Banks și Fifty Shades of Gray, având o carieră destul de inconstantă, din punct de vedere al calității filmelor în care a fost implicată.

Filmul este produs de Tom Hardy și Kelly Marcel, scenariul fiind scris de aceasta din urmă, după o poveste creată în colaborare cu Tom Hardy. În producția filmului mai sunt implicați și Amy Pascal (evident), Avi Arad, Matt Tolmach și Hutch Parker.

Primele două filme din franciza Venom au avut destul de mult succes la box-office, în ciuda faptului că nu au fost tocmai bine primite de critici.