Pliabilul „accesibil” de la Samsung ar putea fi mai ieftin decât Galaxy S24 și iPhone 16

Scris de | 20 martie, 2024
Pliabilul „accesibil” de la Samsung ar putea fi mai ieftin decât Galaxy S24 și iPhone 16

Noi informații despre pliabilul „ieftin” de la Samsung sugerează un preț foarte atrăgător, dacă, într-adevăr acest produs va fi lansat alături de Galaxy Z Fold6 și Flip6. La un preț de pornire de 800 de dolari americani, acesta ar putea fi unul dintre cele mai accesibile din piață, urmând a fi echipat cu hardware similar cu ceea ce vedem deja pe pliabilele companiei coreene pe generațiile actuale.

Samsung s-ar pregăti să introducă un Galaxy Z Flip mai ieftin în ofertă

Informațiile vin din Coreea de Sud de la publicația SisaJournal-e, care susține că acesta va fi anul în care Samsung va lansa un pliabil mai ieftin. La 800 de dolari, acest model ar putea fi livrat cu un sistem de camere cu doi senzori pe partea din spate, și probabil că va alege procesoare, ecrane și baterii dintr-o gamă inferioară flagship-urilor.

Nu știm însă dacă acest model ar fi unul pe format Flip sau Fold, dar, având în vedere prețul, cel mai probabil va fi un clamshell. De altfel, alți producători care au lansat pliabile mai accesibile recent au folosit tot acest format. Am văzut în anii precedenți dispozitive precum Motorola Razr40 și Huawei P50 Pocket S, lansate la prețuri semnificativ mai mici decât cele ale flagship-urilor din aceeași serie, iar Samsung ar putea adopta o strategie similară.

La 800 de dolari, acest Flip „de buget” ar fi mai ieftin cu 200 de dolari decât modelul Flip de top, mai ieftin decât prețul de bază al Galaxy S24, și mai ieftin și decât cel mai ieftin iPhone. Această ultimă comparație nu este deloc ieșită din comun, având în vedere că au apărut informații noi care ar sugera că Samsung dorește să mute lansarea pliabilelor din luna iunie, pentru o dată mai apropiată de lansarea iPhone 16, prin septembrie.

Astfel, Samsung ar putea încerca să taie puțin din elanul noilor telefoane Apple, punând în fața utilizatorilor un pliabil, bazat pe tehnologie mai avansată, la un preț mai mic. Acest zvon contrazice alte zvonuri mai vechi care sugerau că pliabilul „ieftin” va fi un Fold.

Etichete: , , , ,

Sursa: via Android Authority