Samsung extinde și mai mult perioada de update-uri de software și securitate

Scris de | 22 martie, 2024
Samsung extinde și mai mult perioada de update-uri de software și securitate
foto via @cnet.com

Odată cu lansarea seriei Galaxy S24, Samsung a extins suportul software pentru anumite telefoane la nu mai puțin 7 ani (atât actualizări ale sistemului de operare, cât și patch-uri de securitate). Acum, compania a decis să ofere un suport și mai îndelungat pentru unele dintre dispozitivele sale din gama Enterprise.

Tabletele lansate în 2024 sau mai târziu vor beneficia de 8 ani de suport. În prezent, acest lucru se aplică doar pentru Galaxy Tab Active5, lansat în ianuarie, însă vor exista cu siguranță și modele noi în viitor.

Pentru telefoanele Enterprise, precum Galaxy Xcover7, Samsung va oferi 7 ani de suport, la fel ca și pentru seria S24 destinată segmentului consumer. Este de remarcat și faptul că, la lansare, pentru Tab Active și Xcover au fost anunțate doar patru actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de suport.

Dispozitive enterprise: 8 ani de suport pentru tabletele noi

Dispozitive enterprise: 7 ani pentru telefoanele noi (din 2024 și ulterior).

Această veste a fost distribuită pe LinkedIn de un director Samsung din Olanda. Nu este clar dacă această măsură va fi extinsă și la tabletele destinate consumatorilor, însă telefoanele din seria Galaxy S deja se aliniază la cei 7 ani de suport ai Xcover.

Etichete: , ,

Sursa: Samsung commits to 8 years of support for enterprise tablets, 7 years for enterprise phones