Revolut este prima bancă din România care lansează eSIM

Scris de | 25 martie, 2024
Revolut este prima bancă din România care lansează eSIM

Revolut anunță că devine prima bancă de pe plan local care oferă eSIM și una dintre primele la nivel european care integrează în aplicație această funcție. Revolut eSIM le permite tuturor clienților să acceseze date mobile atunci când călătoresc în străinătate și să rămână conectați la internet, fără a se confrunta cu întreruperi sau cu taxe de roaming neașteptate. 

Clienții Revolut din România care dețin telefoane compatibile cu tehnologia eSIM pot începând de astăzi, 25 martie 2024, să-și instaleze pe telefonul mobil acest serviciu, indiferent de tipul de plan deținut – Standard, Plus, Premium, Metal sau Ultra. Odată instalat, eSIM-ul le permite utilizatorilor să își încarce necesarul de date oriunde călătoresc, fără a mai avea nevoie de un SIM fizic și fără să își folosească datele mobile incluse în abonamentul de telefonie mobilă. Dacă un client Revolut aterizează într-o țară și nu are acces la date, poate accesa în continuare aplicația Revolut și poate folosi toate produsele și funcțiile, inclusiv are posibilitatea să își adauge o cantitate mai mare de date mobile.

Cu eSIM-ul instalat prin aplicația Revolut, toți utilizatorii Revolut, indiferent de planul deținut, vor avea acces la date mobile. Clienții Ultra vor putea folosi, ca beneficiu inclus în planul lor, 3 GB de date mobile pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare continuă în fiecare lună. 

Odată cu introducerea eSIM, Revolut completează oferta sa pentru călătorii și vacanțe. De la rezervarea cazării cu Sejururi, la accesul în lounge-uri în peste 1.000 de aeroporturi, Revolut se ocupă și de asigurări de călătorie care acoperă urgențele medicale și stomatologice pentru clienții Premium, Metal și Ultra. În timpul sejurului, clienții se pot bucura de una dintre sutele de mii de atracții turistice și posibilități de petrecere a timpului liber, cu Activități și pot plăti la restaurant sau la muzeu ca un local, cu ajutorul schimbului valutar, disponibil în peste 30 de valute. 

Etichete: , , , ,