Unul dintre cele mai bune jocuri indie ale anului trecut, Dredge, va fi transformat în film

Scris de | 10 aprilie, 2024
Unul dintre cele mai bune jocuri indie ale anului trecut, Dredge, va fi transformat în film

Dredge, unul dintre cele mai bune jocuri video indie ale lui 2023, va avea parte de o adaptare pe marele ecran. Black Salt Games, studioul din spatele jocului, lucrează cu firma de producție Story Kitchen pentru a crea o adaptare live-action a titlului cu inspirație și atmosferă marca H.P. Lovecraft. În Dredge, jucătorii trebuie să pescuiască și să vândă prada, pentru a upgrada barca pe care o au și pentru a pătrunde în adâncurile misterioase ale apelor, care de multe ori ascund monștri.

Filmul este anunțat ca un „The Sixth Sense pe apă. Un horror atmosferic care îmbină (părți) din HP Lovecraft și Ernest Hemingway”. Echipa de la Black Salt Games a publicat și un comunicat în care spune că „suntem entuziasmați să realizăm un parteneriat cu o echipă atât de experimentată pentru a aduce în fața oamenilor lumea pe care am creat-o și a le aprinde imaginația”.

Dredge a fost lansat în martie 2023 de cei de la Black Salt Games, o echipă bazată în Noua Zeelandă, și în primele sale 24 de ore a vândut peste 100.000 de copii, adunând în final peste un milion de unități vândute. Există și două DLC-uri, The Pale Reach, lansat deja în noiembrie, și The Iron Rig, care se va lansa în decursul acestui an. Dredge a fost nominalizat la cel mai bun joc indie la The Game Awards și Golden Joystick Awards, și este nominalizat acum pentru patru premii BAFTA.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Black Salt Games’ ‘Dredge’ Is Getting a Live-Action Film Adaptation From Story Kitchen