OnePlus a lansat oficial în România Watch 2: Preț și disponibilitate

Scris de | 15 aprilie, 2024
OnePlus a lansat oficial în România Watch 2: Preț și disponibilitate

OnePlus a lansat astăzi primul punct de prezentare a produselor, localizat în Promenada Mall, iar până la data de 23 aprilie utilizatorii pot testa cele mai noi produse din portofoliul OnePlus: OnePlus 12, OnePlus 12R, OnePlus Open și OnePlus Watch 2, și pot câștiga premii surpriză.

Totodată, compania lansează la nivel local cel mai nou ceas din portofoliu, modelul OnePlus Watch 2, ce va fi disponibil în magazinul online începând cu 22 aprilie.

OnePlus Watch 2 dispune de o arhitectură Dual-Engine cu două chipseturi, interfață hibridă Wear OS, o durată a bateriei de până la 100 de ore în modul Smart și un design premium.

Durata bateriei, susținută de Arhitectura Dual-Engine

OnePlus Watch 2 are la bază arhitectura Dual-Engine dezvoltată de OnePlus, alimentată de două chipseturi care îmbină performanța cu eficiența, Snapdragon W5 și BES 2700 MCU. Chipsetul de eficiență BES2700 rulează RTOS și gestionează activitățile de fundal și sarcinile simple, în timp ce Snapdragon W5 este activ pentru sarcini complexe, precum rularea aplicațiilor Google.

Cu această arhitectură și o baterie de 500mAh, OnePlus Watch 2 poate oferi până la 100 de ore de utilizare obișnuită cu toate funcționalitățile accesibile în Modul Smart sau până la 12 zile în modul de autonomie extinsă. Cu încărcare rapidă VOOC de 7.5W, bateria de 500mAh poate fi încărcată complet în 60 de minute. Cu configurația sa de 2GB RAM și 32GB ROM, OnePlus Watch 2 oferă, de asemenea, suficientă memorie și stocare.

OnePlus Watch 2 și aplicația OHealth suportă acum și Health Connect by Android, care oferă un hub central în Android 14 pentru gestionarea permisiunilor de date din mai multe aplicații și dispozitive de sănătate și fitness. Cu permisiunea utilizatorului, acestea pot sincroniza datele de sănătate colectate prin ceas sau aplicația OHealth cu aplicațiile compatibile cu Health Connect.

Funcțiile de fitness disponibile prin aplicația OHealth includ moduri de tracking pentru peste 100 de sporturi precum badminton, alergare, tenis, schi și altele. De asemenea, OnePlus Watch 2 dispune și de Frecvență Dual GPS cu capacitatea de a recepționa semnale GPS L5 în plus față de semnalele L1 folosite în mod obișnuit. Utilizarea a două antene separate pentru fiecare semnal GPS îmbunătățește precizia și fiabilitatea poziționării pentru purtători.

Mai mult, aplicația OHealth oferă și o analiză detaliată a urmăririi somnului, somnul profund, somnul ușor, fazele REM și perioadele de trezire ale utilizatorilor, precum și monitorizarea ritmului respirator în somn și furnizarea unui scor al calității somnului, evaluarea riscului de sforăit în somn și altele. De asemenea, poate monitoriza nivelurile de stres prin calcularea variabilității ritmului cardiac (HRV).

Cele mai bune aplicații Google cu Wear OS

Echipat cu cea mai recentă versiune a Wear OS, OnePlus Watch 2 vine cu aplicații Google precum Maps, Assistant, Wallet și Calendar, plus suport pentru aplicații terțe.

OnePlus Watch 2 are un ecran cu cristal de safir 2.5D, ceea ce-l face mai rezistent la zgârieturi, iar carcasa ceasului este fabricată din oțel inoxidabil. OnePlus Watch 2 are și un rating său de rezistență IP68.

Preț și Disponibilitate

OnePlus Watch 2 poate fi achiziționat din magazinul online OPPO începând cu data de 22 aprilie la un preț recomandat de 1.599 lei.

Etichete: , , ,