Honor 200 Lite, listat în Franța. Vine cu o cameră îmbunătățită și un nou design

Scris de | 23 aprilie, 2024
Honor 200 Lite, listat în Franța. Vine cu o cameră îmbunătățită și un nou design

Se pare că după seria Honor 90, Europa va primi direct Honor… 200. Conform site-ului Honor din Franța, compania se pregătește de lansare modelului Honor 200 Lite, primul dispozitiv al noii serii de modele mid-range a anului 2024. Acest lucru confirmă astfel că seria Honor 100, lansată deja în China, nu va mai fi lansată în Europa, dar și faptul că de la 100, numerotarea sare direct la 200, nu la 110, așa cum era de așteptat.

De la Honor 90, direct la seria Honor 200

Honor 200 Lite pare să fie „mezinul” seriei noi a producătorului chinez. Compania nu a dezvăluit nimic despre specificațiile hardware ale acestui model, însă îl prezintă vizual din toate unghiurile importante. Putem astfel să vedem că avem parte de o schimbare de design în jurul camerelor foto și că telefonul adoptă un ecran cu decupaj mai lat pentru cameră, similar cu ceea ce am văzut pe Honor Magic6 Pro și pe modelele iPhone din ultimii doi ani.

Informațiile care pot fi extrase din aceste imagini confirmă cele trei culori disponibile pentru Honor 200 Lite, precum Starry Blue, Cyan Lake și clasicul „negru”. De asemenea, putem vedea că pe sistemul de cameră scrie 108 megapixeli, sugerând schimbarea senzorului principal de la unul de 100 pe Honor 90 Lite, la unul cu 8 megapixeli în plus. Celelalte două camere ar putea rămâne neschimbate, la 5 megapixeli pentru ultrawide și 2 megapixeli pentru macro. Aceste detalii nu sunt încă confirmate, însă.

Deși nu a fost anunțat prețul oficial pentru Honor 200 Lite, clienții din Franța pot să se înscrie pentru a primi o reducere de 30 de euro din prețul final, care va fi anunțat oficial pe 25 aprilie, data la care pornesc și comenzile telefonului.

Lansarea, dar și ofertele de lansare par să fie momentan exclusive Franței. Diviziile Honor din alte regiuni nu au confirmat încă disponibilitatea modelului Honor 200 Lite.

Etichete: , , ,