EA FC 24 și alte trei jocuri, disponibile „gratuit” în mai pentru abonații PlayStation Plus

EA FC 24 playstation plus

Abonații PlayStation Plus sunt pe cale să primească una dintre cele mai bune selecții de jocuri pe care le-am văzut în categoria „Essential” din ultimii câțiva ani. NU doar că trei dintre cele patru selecții vor fi disponibile atât pentru PlayStation 5, cât și pentru cei care încă se joacă pe PlayStation 4, însă avem de a face cu două jocuri foarte noi, unul fiind chiar printre cele mai populare jocuri din lume: EA FC 24.

EA FC24, Ghostrunner 2, Tunic și Destiny 2: Lightfall sunt jocurile din luna mai la PlayStation plus

Dacă sunteți abonați la oricare dintre abonamentele PlayStation Plus pentru PlayStation 4 sau PlayStation 5 (Essential, Extra sau Premium), în luna mai, începând cu data de 7, veți putea adăuga în colecția personală de jocuri titluri precum EA FC 24 (noul joc de fotbal de la EA Sports), Ghostrunner II, Tunic și expansion-ul Lightfall pentru Destiny 2. Anterior, utilizatorii de PlayStation Plus au primit și expansion-ul Destiny 2 The Wich Queen.

EA FC 24 nu are nevoie de nicio introducere. Acest joc continuă practic seria FIFA de la EA Sports, oferind cel mai avansat simulator sportiv bazat pe acest sport. Chiar dacă se numește alfel, EA FC 24 este „noul FIFA” și include toate modurile de joc pe care fanii le îndrăgesc și le așteaptă an de an, inclusiv modul de mare succes Ultimate Team. Deja EA FC 24 este pe piață de câteva luni bune, iar în septembrie ne așteptăm să primim următorul joc din serie. Dacă nu ai apucat încă să îl cumperi pentru PlayStation 4 sau PlayStation 5, acesta va fi disponibil complet gratuit pe baza unui abonament PlayStation Plus pentru download. Odată ce îl adaugi în colecția proprie de jocuri, acesta va fi disponibil pe toată perioada în care ești abonat. Chiar dacă abonamentul expiră și decizi să îl reactivezi mai târziu, tot vei putea juca jocurile pe care le-ai revendicat de pe PlayStation Plus.

Ghostrunner II este un titlu lansat în toamna anului trecut și oferă o continuare mai mare și mai explozivă a originalului Ghostrunner. Aceste jocuri te pun în rolul unui cyborg ninja într-un univers cyberpunk futurist plin de acțiune. Mare atracție a acestor jocuri este viteza de reacție a jucătorului, utilizarea inteligentă a abilităților acrobatice ale personajului și utilizarea modului „bullet time” pentru a te feri de proiectile și de alte atacuri ale inamicilor. Acest titlu este disponibil doar pentru PlayStation 5.

Tunic este un joc pe care fanii jocurilor Zelda 2D cu siguranță îl vor aprecia. Acesta este inspirat de era jocurilor 2D top-down, dar și de titluri mai recente precum Dark Souls. În rolul unei vulpi îmbrăcată într-o tunică verde, similară cu cea a lui Link din Legend of Zelda, trebuie să explorezi un tărâm misterios și să îi descoperi secretele. Deși arată ca un joc simplu datorită stilului artistic și colorat, acesta este un joc foarte solicitant, cu mult conținut. Va fi disponibil la PlayStation Plus pe PS4 și PS5.

În cele din urmă, expansion-ul Lightfall, cel mai recent lansat pentru Destiny 2 și unul dintre cele mai apreciate din ultimii ani, vine pe PlayStation 4 și PlayStation 5 la Plus. Studioul Bungie pare să încerce să aducă mai mulți jucători la zi cu povestea din Destiny înainte de lansarea următorului expansion major, The Final Shape, care se lansează pe 4 iunie.

Dacă nu ați revendicat deja jocurile din aprilie, Immortals of Aveum, Minecraft Legends și Skul: The Hero Slayer, mai aveți timp până pe 6 mai să o faceți.