Huawei lansează o nouă pereche de căști in-ear accesibile cu noise cancelling

Scris de | 8 mai, 2024
Huawei lansează o nouă pereche de căști in-ear accesibile cu noise cancelling

Huawei a organizat un eveniment în Dubai unde a lansat Watch Fit 3, a introdus două noi laptopuri pentru publicul internațional și a prezentat și noi opțiuni de culori pentru dispozitivele sale purtabile.

La lansare au fost prezentate și Freebuds 6i, noile căști TWS accesibile de la Huawei. Ele au un design similar cu predecesoarele Freebuds 5i, dar vin cu baterii mai mari și o anulare a zgomotului îmbunătățită.

Huawei implementează și un nou algoritm de anulare a zgomotului, Intelligent Dynamic ANC 3.0. Acesta monitorizează zgomotele din mediul înconjurător și ajustează anularea zgomotului corespunzător. Noile căști au o cameră de filtrare a zgomotului care detectează vocile și sunetele de frecvențe medii și înalte pentru a le filtra.

În ceea ce privește specificațiile, Freebuds 6i păstrează driver-ele dinamice quad-magnet de 11 mm, dar sunt acum cu 50% mai puternice și certificate Hi-Res. Carcasa este exact la fel ca a predecesoarelor, în timp ce căștile prezintă diferențe minuscule.

Schimbarea cea mai mare este la capacitatea bateriei. Freebuds 6i păstrează capacitatea de 55 mAh, dar carcasa are acum un acumulator de 510 mAh, cu 25% mai mare decât cel de la Freebuds de anul trecut. Asta înseamnă că vei avea parte de două ore suplimentare de redare cu o singură încărcar: opt ore cu ANC dezactivat și cinci ore cu ANC activat. Totuși, capacitatea mai mare înseamnă un timp de încărcare mai lung, carcasa având nevoie de 110 minute pentru 100%, în timp ce căștile vor avea nevoie de 60 de minute pentru a se încărca de la 0 la 100%.

Căștile au și certificare IP54 și se pot conecta la orice dispozitiv prin Bluetooth 5.3. Există și conectivitate seamless pentru dispozitivele cu EMUI 10 și versiuni anterioare, în timp ce orice alt telefon Android poate descărca AI Life din App Gallery pentru mai multe opțiuni de control, cum ar fi tipul de anulare a zgomotului și controlul prin gesturi.

Huawei Freebuds 6i vin în trei culori: alb, mov și negru. Compania nu a anunțat încă detalii despre preț și disponibilitate.

Etichete: , , ,