Care sunt cele mai noi adiții la biblioteca Netflix cu jocuri pe mobil

Scris de | 9 mai, 2024
Care sunt cele mai noi adiții la biblioteca Netflix cu jocuri pe mobil
Foto via Sega

Netflix a adăugat Sonic Mania Plus în lista de jocuri pe care abonații le pot accesa gratuit pe dispozitive mobile, fără reclame sau achiziții suplimentare în aplicație.

Compania a anunțat inițial că va adăuga acest titlu în catalogul său, împreună cu Game Dev Tycoon, în decembrie 2023. Sonic Mania Plus a fost dezvoltat special cu ocazia aniverării de 25 de ani a francizei, de către fanii cunoscuți pentru creațiile lor proprii de tip „fangame“ și pentru munca lor în comunitatea de hacking ROM.

Încă de la lansarea versiunii originale din 2017, Sonic Mania este frecvent recunoscut ca unul dintre cele mai bune jocuri Sonic din toate timpurile. Sonic Mania Plus, lansat în 2018, include și conținut suplimentar. Netflix spune că versiunea din biblioteca sa va include niveluri noi și „boși” noi.

Pe 14 mai, Netflix va adăuga și ediția aniversară a jocului Braid în lista sa. Braid este un platformer care implică manipularea timpului, unde jucătorii controlează un personaj numit Tim, care trebuie să exploreze amintiri vechi din lumi interconectate pentru a găsi și a salva o prințesă. Ediția aniversară are audio îmbunătățit, noi secvențe de animație, grafică complet redesenată și mai multe puzzle-uri de rezolvat, totul la pachet cu 15 ore de comentariu audio despre dezvoltarea jocului.

În plus față de aceste două titluri, biblioteca de jocuri a Netflix va primi pe 21 mai și un titlu de aventură puzzle top-down, Paper Trail, dar și un joc Stories bazat pe seria Virgin River pe 29 mai. Platformerul din 2019, Katana Zero, care ne prezintă ca erou principal un asasin într-un setting distopic, va ajunge și el în gama de jocuri Netflix, deși compania nu are încă o dată oficială pentru lansarea sa.

Etichete: , , ,

Sursa: Sonic Mania Plus and Braid come to Netflix's gaming library