Nothing implementează ChatGPT pe toate produsele sale audio

Scris de | 15 mai, 2024
Nothing implementează ChatGPT pe toate produsele sale audio

Nu mai e de mult o surpriză că AI-ul este buzzword-ul momentului în tehnologie. În timp ce companii precum OpenAI continuă să îmbunătățească LLM-urile și să le facă mai fiabile, producătorii de hardware au căutat noi modalități de integrare a acestor tehnologii inteligente în produsele lor. Cu doar o lună în urmă, Nothing a adus integrarea ChatGPT pe căștile sale Ear (2024) și Ear A. Acum, compania a anunțat că va extinde disponibilitatea acestei funcții pentru a include toate produsele sale audio.

Compania a declarat: „Împreună cu Ear și Ear (a), integrarea noastră ChatGPT vine la toate produsele noastre audio: Ear (1), Ear (stick), Ear (2), CMF Buds, CMF Neckband Pro și CMF Buds Pro. Actualizați aplicația voastră Nothing X pe 21 mai”.

Pentru cei nefamiliarizați cu subiectul, integrarea ChatGPT permite utilizatorilor să înceapă o conversație cu asistentul AI prin simpla apăsare a butoanelor căștilor. Funcția, totuși, merge doar pe telefoanele Nothing care rulează Nothing OS 2.5.5 și necesită ca utilizatorii să activeze scurtătura din aplicația Nothing X în prealabil.

În timp ce Nothing a planificat inițial să lanseze această actualizare undeva prin luna iunie, utilizatorii vor putea să o testeze începând cu 21 mai. Dacă ești nteresat să încerci integrarea ChatGPT pe căștile tale compatibile, asigură-te că actualizezi aplicația Nothing X săptămâna viitoare.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Nothing is bringing ChatGPT support to all its audio products next week