Assassin’s Creed Shadows mută acțiunea celebrei serii de jocuri în Japonia feudală

Scris de | 16 mai, 2024
Assassin’s Creed Shadows mută acțiunea celebrei serii de jocuri în Japonia feudală

Următorul joc din seria Assassin’s Creed de la Ubisoft se numește Shadows, iar acțiunea sa va avea loc în Japonia în era feudală. Jocul va avea doi protagoniști, iar fiecare dintre aceștia va oferi un stil de gameplay diferit. Jocul urmează să se lanseze chiar anul acesta, pe 15 noiembrie, pentru platformele moderne de gaming: PC, macOS, PlayStation 5 și Xbox Series S și X. Acesta este primul joc din serie de după lansarea noilor console care nu vine și pe PlayStation 4 sau Xbox One. Curios, jocul nu vine pe Steam, sau cel puțin nu de la început, fiind disponibil doar pe Ubisoft Connect și Epic Games Store pe PC.

Noul joc va oferi două personaje principale, fiecare cu stilul propriu de luptă

Jocul nu este tocmai „nou”, întrucât a fost dezvăluit acum mai bine de doi ani sub numele Assassin’s Creed Codename Red. Jocul a fost însă detaliat acum, oferind informații despre perioada istorică a japoniei pe care o va viza, dar și despre cei doi protagoniști, Tasuke, un samurai de culoare, și  Naoe, o luptătoare shinobi. Cei doi vor avea stiluri foarte diferite de joc, întrucât unul este foarte puternic și va prefera lupte directe, în timp ce celălalt este un ninja, care preferă să se furișeze.

Nu au fost dezvăluite foarte multe detalii despre poveste și cum se va lega de restul seriei Assassin’s Creed, însă ambii protagoniști sunt bazați pe figuri care apar în documentele istorice ale vremurilor. Sunt menționați conducători ai Japoniei precum Oda Nobunaga în trailerul de anunț, dar și în clipul care oferă ceva mai multe detalii despre lumea din Assassin’s Creed Shadows.

Jocul este deja la pre-comandă pe site-ul Ubisoft și poate fi precomandat în trei ediții. Cea standard pornește de la 70 euro pe PC și 80 euro pe console, în timp ce variantele Gold și Ultimate costă 110, respectiv 130 euro (adăugați 10 euro pentru console). Edițiile speciale includ si un Season Pass, care oferă acces la conținut extra și două expansion-uri care vor fi lansate ulterior, dar și trei zile de acces la joc înainte de lansarea oficială de pe 15 noiembrie. Desigur, va exista și o ediție de colecție, fizică care va include figurine cu cele două personaje, artbook și alte astfel de bonusuri. Acel pachet va costa 280 de dolari în SUA, și urmează să fie listat în ofertele magazinelor din Europa în curând.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , , , , ,