Cât de mare va fi iPhone 16 Pro Max în comparație cu 15 Pro Max. FOTO

Scris de | 16 mai, 2024
Cât de mare va fi iPhone 16 Pro Max în comparație cu 15 Pro Max. FOTO

Au apărut noi imagini în care putem vedea clar care sunt diferențele de dimensiuni între iPhone 15 Pro Max și urmașul său, iPhone 16 Pro Max, care promite un ecran mai mare. Avem de a face cu o machetă, realizată după planurile interne pe care mulți producători de accesorii le folosesc pentru a crea huse înainte ca telefonul să ajungă pe piață. Se pare că cei care sunt deja obișnuiți cu telefoane mari nu vor avea probleme să se adapteze la noul telefon, dar putem vedea și alte câteva detalii interesante.

Trecerea de la 6,7″ de pe iPhone 15 Pro Max la 6,9″ pe 16 Pro Max nu va fi grea pentru cei deja obișnuiți cu ecrane mari

Majin Bu, cunoscut pentru leak-uri pe rețeaua de socializare X, a publicat trei fotografii care arată o comparație între o machetă de iPhone 16 Pro Max și un iPhone 15 Pro Max real. Diferența între ecranul de 6,7” și 6,9”, nu pare să fie foarte mare, însă putem observa și cu ochiul liber că unul dintre dispozitive este puțin mai înalt și mai lat. În utilizare normală, probabil că aceste dimensiuni crescute nu îi vor afecta foarte mult pe cei care aveau deja un Pro Max din generațiile precedente.

Atunci când privim din profil însă, putem observa câteva diferențe importante. iPhone 15 Pro Max nu este nici acum un telefon extrem de compact atunci când vorbim despre grosime. Camerele telefonului ies, în mod special, destul de mult în relief, iar în cazul lui iPhone 16 Pro Max, care este așteptat cu un senzor foto principal și mai mare, de 1/1.14” față de 1/1.28 în prezent.

Noul senzor va permite realizarea unor fotografii mai bune, dar, în consecință, necesită optică mai avansată, care iese și mai mult în relief. Măcar restul telefonului nu pare să crească semnificativ în grosime. Ce mai putem observa pe această machetă este noul Capture Button, poziționat în partea de jos de pe laterala din dreapta a dispozitivului. Așa cum este prezentat aici, acesta ar putea fi un buton fizic, nu unul capacitiv, așa cum am auzit în alte zvonuri.

Cert este că iPhone-urile din gama „Pro” vor crește odată cu lansarea iPhone 16, pe când cele „standard” vor rămâne la fel. Abia anul viitor, pe seria iPhone 17 sunt așteptate schimbări la modelele de bază, varianta „Plus” urmând să se numească „Slim”, cu un ecran mai mic decât până acum.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,