Apple se pregătește să lanseze AirTag 2 în 2025

Scris de | 20 mai, 2024
Apple se pregătește să lanseze AirTag 2 în 2025

Au trecut trei ani de la lansarea Apple AirTag, micul device de tracking produs de compania din Cupertino care permite urmărirea device-urilor tale, în cazul în care le pierzi sau îți sunt furate. Informațiile despre noua generație de AirTags erau însă destul de puține, cu excepția faptului că ar putea să se lanseze în 2025. Iată însă că acum avem parte de ceva mai multe detalii.

Acestea vin grație lui Mark Gurman de la Bloomberg, care spune că o nouă versiune de Apple AirTag „este programată să apară în jurul mijlocului anului viitor”. Primul AirTag a fost anunțat în aprilie 2021, astfel că ne putem aștepta ca tot mijlocul primăverii să fie ales pentru lansarea generației a doua. Gurman spune și că Apple a realizat deja teste de producție cu partenerii săi din Asia pentru a putea livra produsele anul viitor.

În ceea ce privește specificațiile, jurnalistul spune că ne putem aștepta la „un procesor mai bun cu urmărire a locației și mai bună”. Se pare că există posibilitatea ca AirTag 2 să aibă același chip Ultra-Wideband care se găsește în modelele de iPhone 15, Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2. Chip-ul precedent, U1, funcționa la o distanță de 10 metri de obiect, în timp ce a doua generație ajunge să funcționeze până la 60 de metri, și a permis crearea funcției Precision Finding, care permite utilizatorilor să își găsească cu ușurință prietenii. Ar putea exista, evident, și schimbări de design și noi accesorii pentru AirTags, însă nu avem încă vreo confirmare cu privire la acest lucru.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Second-generation AirTag again rumored to be announced in 2025