Logitech lansează noua gamă de periferice office pentru Mac: Prețuri și disponibilitate

Scris de | 30 mai, 2024
Logitech lansează noua gamă de periferice office pentru Mac: Prețuri și disponibilitate

Logitech anunță astăzi lansarea unei noi game de produse Logi for Mac, concepute pentru utilizatorii de laptopuri Apple. Gama include MX Keys S pentru Mac, MX Keys S Combo pentru Mac, MX Anywhere 3S pentru Mac și MX Keys Mini pentru Mac.

Noile produse din portofoliul MX pentru Mac sunt disponibile în culori care se potrivesc cu designul produselor Mac și sunt integrate într-un ecosistem unificat prin aplicația de personalizare și control Logi Options+.

●  MX Keys S pentru Mac: o tastatură precisă și cu un aspect actualizat dedicat pentru Mac, echipată cu iluminare inteligentă și Smart Actions, o funcție care economisește timp în aplicația Logi Options+ pentru a simplifica fluxurile de lucru.

Combo MX Keys S pentru Mac: primul combo MX conceput pentru Mac care include tastatură MX Keys S pentru Mac, mouse MX Master 3S pentru Mac și MX Palm Rest.

MX Anywhere 3S pentru Mac: un mouse compact creat pentru Mac care oferă scrolling rapid, click-uri silențioase și tracking rapid și precis la rezoluție 8K pe orice suprafață.

MX Keys Mini pentru Mac: o tastatură minimalistă, optimizată pentru Mac și disponibilă acum în culoarea Space Gray, care se potrivește în setup pentru a oferi tastare rapidă, precisă, iluminare inteligentă și personalizare software care pasează fiecare tastă și comandă rapidă la îndemâna.

Disponibilitate și prețuri

MX Keys S pentru Mac (119 euro), MX Keys S Combo pentru Mac (219 euro), MX Anywhere 3S pentru Mac (99 euro), MX Keys Mini pentru Mac (119 euro) vor fi disponibile la nivel global din mai 2024 pe site-ul Logitech dar și la alți retaileri globali.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,