Franciza Gears of War se întoarce cu un prequel – Gears of War: E-Day

Scris de | 10 iunie, 2024
Franciza Gears of War se întoarce cu un prequel – Gears of War: E-Day

Xbox a păstrat pentru finalul prezentării sale Xbox Games Showcase o surpriză foarte mare și binevenită. Franciza Gears of War revine, însă nu cu un Gears 6, cum s-ar fi așteptat majoritatea fanilor, ci cu un prequel, primit însă tot cu foarte mare entuziasm: Gears of War E-Day. Jocul este dezvoltat de The Coalition, studioul celor de la Xbox care s-a ocupat de această franciză, și nu are încă o dată de lansare, dar știm că este construit cu ajutorul Unreal Engine 5.

Shooter-ul sci-fi a primit un trailer oficial cu ocazia anunțului, care amintește de reclama „Mad World” pentru primul titlu din serie. E-Day are loc cu 14 ani înainte de acel joc, și „spune povestea primei apariții a Locust (n.r.: inamicii invadatori din joc) pe Sera”. Marcus Fenix se întoarce în rolul de protagonist și povestea va avea rolul de a ne arăta originile personajului său.

Gears of War: E-Day va fi primul titlu din serie de la Gears 5, din 2019, care avea planul de a transforma franciza într-una care să se afle pe picior de egalitate cu Halo. Lucrul acesta nu s-a întâmplat, deși Gears 5 a fost relativ bine primit, și a fost urmat și de un titlu spinoff, numit Gears Tactics, în 2020. De asemenea, Netflix a anunțat planuri pentru realizarea unui film și a unui serial animat pe platforma sa, bazate pe universul Gears. O altă franciză a celor de la Xbox a primit un anunț oficial pentru un prequel la Xbox Games Showcase, Doom: The Dark Ages.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Xbox announces Gears of War: E-Day