Doom: The Dark Ages este noul titlu al seriei! Când se lansează

Scris de | 10 iunie, 2024
Doom: The Dark Ages este noul titlu al seriei! Când se lansează

Zvonurile au fost confirmate, și Doom Slayer se va bate cu demoni în Evul Mediu în noul Doom: The Dark Ages. Noul titlu din seria Doom a primit un trailer în timpul Xbox Games Showcase, în care vedem o lume cu accente medievale, arme noi, mult sânge, noi demoni, dar și ceea ce pare a fi un dragon pe care jucătorii îl vor putea controla. Ba mai mult, într-un moment al trailer-ului, Doom Slayer intră într-un mech suit pentru a înfrunta unul din demoni.

Estetica jocului este cam tot ce ți-ai putea dori de la un Doom medieval. Multe lame și arme ascuțite, armuri masive, buzdugane, dar și un shotgun cu un craniu în centru. Așadar, un mix din toate, care ar trebui să satisfacă marea majoritate a fanilor seriei. Doom: The Dark Ages va servi drept prequel pentru poveștile din Doom și Doom: Eternal, fiind dezvoltat de același studio, id Software. Povestea sa va prezenta originile personajului principal, Doom Slayer.

Doom: The Dark Ages este cel mai probabil jocul Doom: Year Zero, care apărea în documente ieșite la iveală în urma achiziției lui Activision Blizzard de către Microsoft. Noul titlu ajunge pe Xbox Series X/S, PC și PlayStation 5 în 2025 și va fi disponibil de asemenea, în Game Pass, încă din prima zi de lansare.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Doom: The Dark Ages hits PS5, Xbox Series X/S and PC in 2025