Doom ar urma să ajungă în Evul Mediu cu următorul joc din franciză

Scris de | 29 mai, 2024
Doom ar urma să ajungă în Evul Mediu cu următorul joc din franciză

Se pare că nu doar Call of Duty: Black Ops 6 ar urma să fie în focus la Xbox Games Showcase, prezentarea de pe 9 iunie în cadrul căreia cei de la Microsoft vor arăta ce au pregătit pentru a doua parte a anului în materie de gaming. Noul titlu din seria Doom ar putea și el să aibă parte de un anunț important și chiar și de o dată oficială de lansare. Dezvoltatorul id Software, alături de cei de la Bethesda Softworks lucrează deja la noul joc de cel puțin 4 ani, iar leaker-ul Tom Henderson spune că noul titlu s-ar numi Doom: The Dark Ages și îl va transporta pe Doom Slayer înapoi în timp, făcând saltul de la gothic sci-fi la cavaleri și armuri.

Jocul ar fi fost anterior cunoscut ca Doom Year Zero, însă se pare că numele său final va fi Doom: The Dark Ages. Munca la noul titlu a început la scurt timp după ce a fost finalizat Doom Eternal, iar surse din industrie au confirmat tematica medievală a titlului.

Doom rămâne o serie foarte populară, care ar fi generat doar în 2020 un total de 450 de milioane de dolari în venituri pentru ceri de la id Software și Bethesda. Fără îndoială că un nou titlu în serie ar fi un motiv de entuziasm foarte mare pentru fani, iar potențiala sa includere în Game Pass, alături de cel mai nou joc din seria Call of Duty și alte lansări viitoare ale Xbox, va fi un motiv în plus pentru Microsoft să își promoveze serviciul de game streaming.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Doom: The Dark Ages could be the next major title in the popular gaming franchise