Confirmat – Call of Duty: Black Ops 6 va fi în Game Pass din prima zi de lansare

Scris de | 29 mai, 2024
Confirmat – Call of Duty: Black Ops 6 va fi în Game Pass din prima zi de lansare

Înainte ca Microsoft să confirme achiziția celor de la Activision Blizzard, declarațiile oficiale spuneau că va trece ceva timp până când jocurile publisher-ului vor fi aduse în Game Pass. Până acum, doar Diablo IV a făcut această trecere, însă curând i se va alătura motivul discordiei dintre PlayStation și Xbox, subiectul acuzațiilor pe care Sony le-a adus celor de la Microsoft de când au anunțat achiziția – noul titlu din seria Call of Duty: Black Ops 6.

Microsoft a confirmat că jocul va fi disponibil în Game Pass încă din prima zi de la lansare, și compania speră ca acest debut să conducă la o creștere mare a numărului de abonați pentru serviciul său de game streaming. Este o mișcare puțin riscantă însă, deoarece în aproape fiecare an din perioada recentă, cel mai nou joc Call of Duty era și cel mai bine vândut joc al anului. Astfel, vânzările directe ale titlului s-ar putea să scadă în acest an pe Xbox și pe PC, dar compania speră că va acoperi aceste pierderi cu abonamentele din Game Pass și vânzările pe alte platforme – PlayStation și poate chiar și Nintendo Switch.

Anunțul a fost însoțit și de un trailer live-action pentru Black Ops 6, în care vedem figuri istorice ca Bill Clinton, Margaret Thatcher, George H.W. Bush sau Saddam Hussein, o dovadă în plus că noul titlu va avea loc în timpul Războiului din Golf. Vom afla mai multe despre noul titlu din seria Call of Duty într-o prezentare specială ce va avea loc imediat dupa Xbox Games Showcase, pe 9 iunie.

Etichete: , , , , , , ,