Logitech lansează un nou mouse de gaming: preț și disponibilitate pentru G309 Lightspeed

Scris de | 9 iulie, 2024
Logitech lansează un nou mouse de gaming: preț și disponibilitate pentru G309 Lightspeed

Logitech G lansează Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, un mouse cu design premium, conectivitate dual wireless, și tracking mai precis.

Mouse-ul de gaming G309 LIGHTSPEED este compatibil POWERPLAY, ceea ce le permite gamerilor să alimenteze G309 fără o baterie AA în interior, dacă achiziționează sistemul de încărcare wireless Logitech G PowerPlay. Acest lucru reduce greutatea cu 18g (greutatea bateriei).

Dispunând de asemenea de senzorul HERO 25K, eficient din punct de vedere energetic, G309 oferă peste 300 de ore de joc continuu la o rată de raportare de 1 ms în LIGHTSPEED pe o singură baterie alcalină AA.  Durata de viață a bateriei este de peste 600 de ore în modul Bluetooth. Logitech G309 LIGHTSPEED cântărește 86 de grame cu o bateria la interior și 68 de grame fără baterie atunci când este asociat cu POWERPLAY.

Logitech G309 folosește tehnologia wireless LIGHTSPEED de la Logitech G pentru o experiență de joc mai rapidă în comparație cu majoritatea moușilor cu fir. De asemenea, G309 oferă o capacitate de răspuns și precizie de 400 IPS și o sensibilitate de până la 25.600 DPI.

În plus, LIGHTSPEED wireless le permite gamerilor să conecteze două dispozitive LIGHTSPEED la un singur receptor utilizând Device Pairing Tool din G HUB. Jucătorii pot alege să opereze G309 LIGHTSPEED cu același receptor precum cel al tastaturii de gaming Logitech, inclusiv folosind tastatura Logitech G515 TKL LIGHTSPEED lansată recent.

Preț și disponibilitate

Disponibil în versiunile de alb și negru, Logitech G309 LIGHTSPEED va fi disponibil pe site-ul Logitech, și la partenerii locali la un preț de vânzare recomandat de 445 RON.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,