moto g8 power este disponibil și la noi

Scris de | 11 mai, 2020

moto g8 power este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 999 lei. Smartphone-ul are o baterie de 5.000 mAh, care potrivit producătorului asigură o autonomie de trei zile, la o singură încărcare. Telefonul permite astfel ascultarea albumelor de muzică preferate timp de 188 de ore sau vizionarea a peste 21 de ore de film, vlog-uri, videoclipuri, documentare sau orice alt tip de conținut video.

În plus, moto g8  power este pregătit și pentru crearea de conținut variat. Cu o cameră de 16 MP cu focalizare rapidă și autofocus pentru detectarea feței, care surpinde în cadru de patru ori mai mult în comparație cu lentilele standard, fotografierea este una aparte, foarte ușoară și rapidă. Obiectivul telephoto al camerei, cu rezoluție înaltă, surprinde detalii la distanță mare păstrând calitatea incredibilă a imaginii, iar camera Macro Vision este ideală pentru fotografierea unor prim-planuri incredibile, de 5 ori mai aproape. Camera frontală cu tehnologie Quad Pixel face ca selfie-urile să fie gata de urcat pe Instagram, datorită fotografiilor clare și culorilor vii.

moto g8 power a fost construit pentru a aduce conținutul la viață cu ajutorul difuzoarelor stereo duble de la Dolby audio. Cu acest sistem inteligent, sunetul este cu 50% mai intens pentru o experiență audio clară. În plus, filmele, serialele sau jocurile depășesc realitatea pe ecranul incredibil de 6.4 ”Max Vision.

Dispozitivul se bucură și de un design rezistent la apă, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon  665 și 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, interacțiunile exclusive Moto Experiences și cu o versiune Android-10 curată, fără bloatware. moto g8 power oferă o experiență de utilizare desăvârșită, prin specificații tehnice, performanță și design.

 

 

connect sambata la prima tv ora 11