Belkin Chef Stand sau Fridge Mount: Cu iPad în bucătărie

Scris de | 17 septembrie, 2011
Belkin Chef Stand sau Fridge Mount: Cu iPad în bucătărie

Belkin a lansat o serie de accesorii de bucătărie pentru iPad care te vor ajuta să găteşti eficient şi distractiv. Chef Stand cu Stylus, Fridge Mount şi Kitchen Cabinet Mount transformă iPad-ul într-un dispozitiv la fel de vital în bucătărie precum un frigider sau aragaz.

Chef Stand cu Stylus – Perfect pentru bucătarul care îşi ţine reţetele pe iPad, accesoriul te lasă să navighezi – cu ajutorul unui stylus – prin conţinutul de pe ecranul iPad-ului fără să-l murdăreşti. Chef Stand cu Stylus e compatibil cu majoritatea tabletelor şi are un preţ de 39.99 dolari.

Fridge Mount – După cum ţi-ai dat seama probabil din denumire, produsul oferit de Belkin îţi montează iPad-ul pe frigider într-un mod cât se poate de sigur. Design-ul minimalist nu lasă urme suprafaţa frigiderului şi se poate instala foarte uşor. Fridge Mount se comercializează la preţul de 39.99 dolari.

Kitchen Cabinet Mount – Ultimul accesoriu din gama dedicată Belkin economiseşte spaţiu de pe mobile din bucătărie. Kitchen Cabinet Mount se instalează uşor şi e compatibil cu tablete de 7 şi 10 inchi. Preţul Kitchen Cabinet Mount se ridică la 49.99 dolari.

Etichete: , , , , ,