Allview P4 Alldro şi P5 Alldro: Dual Sim cu Ice Cream Sandwich

Scris de | 9 august, 2012
Allview P4 Alldro şi P5 Alldro: Dual Sim cu Ice Cream Sandwich

Allview, unul dintre putinii producatori IT&C de pe piata romaneasca, a lansat doua noi telefoane DUAL Sim: Allview P4 Alldro si Allview P5 Alldro.

Smartphone-uri de top cu DUAL Sim

Allview P4 Alldro vine cu sistemul de operare Android 4.0, un ecran super Amoled Plus multitouch de 4,3 inchi ce ofera o rezolutie de 480×800 px, un procesor Cortex A9 la 1 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB memorie interna si o camera de 8 megapixeli.

allview p4

Allview P5 Alldro se lauda ca este primul smartphone DUAL Sim cu procesor Dual Core si sistem de operare Android 4.0.4. Smartphone-ul vine echipat cu un display capacitiv IPS de 4.3 inchi ce ofera o rezolutie de 480×800, procesor Dual Core Cortex A9, 512 MB memorie Ram, 4 GB capacitate de stocare si o camera de 8 megapixeli.

Altfel, singura diferenta intre cele doua modele este reprezentata de ecran si procesor. P5 vine cu un procesor mai bun, dar cu un ecran mai slab, in timp ce P4 are un procesor mai slab cu un ecran Super Amoled ce ofera imagini la o calitate mai buna.

All TV, telecomanda pentru tablete cu Android si televizoare

Tot in cadrul evenimentului de lansare de ieri, Allview a lansat pachetul All TV, un dispozitiv care transforma televizorul intr-un Smart TV.

Practic, sistemul All TV „transforma televizorul in Smart TV” prin conectarea la tableta Allview si aduce tot continutul de pe tableta persoanala pe televizor si poate fi controlat ca si cum ai avea conectat un mouse si tastatura. Pachetul contine un suport pentru tableta, un cablu HDMI, telecomanda si aplicatia software All TV.

Disponibilitate si pret

Allview P4 Alldro este disponibil in acest moment la un pret de 1299 lei (275 euro) in magazinele partenere Allview precum si in cadrul retelei Cosmote si magazinele Germanos.  Allview P5 va fi disponibil in curand la un pret de aproximativ 250 de euro.

Pachetul All TV va avea un pret de 250 de lei.

Allview, cota de piata de 25% pe tablete

Reprezentantii companiei Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, au declarat ca spera la o cota de piata de 25% din totalul de 160.000 de tablete care se vor vinde pana la sfarsitul anului si o cota de piata de 1,5% din aproximativ un milion de smartphone-uri vandute pana la finele anului 2012.

Compania a vandut anul trecut in valoare de 2 milioane de euro, cu o usoara scadere fata de 2010. Desi vanzarile au crescut, scaderea a fost din cauza preturilor mai mici de vanzare a unitatilor si estimeaza  ca 2012 va aduce un plus de 20% a cifrei de afaceri, crestere datorata extinderii in pietele externe din Germania, Olanda, Spania, Slovacia si Moldova si a lansarii de noi terminale.

 

Etichete: , , , ,