Nokia C3, C6 şi E5, trei noi terminale cu focus pe mesagerie şi reţelele sociale

Scris de | 4 mai, 2010
Nokia C3, C6 şi E5, trei noi terminale cu focus pe mesagerie şi reţelele sociale

Nokia a anunţat trei noi terminale – Nokia C3, Nokia C6 şi Nokia E5 – create pentru a oferi utilizatorilor din întreaga lume unelte mai bune destinate mesageriei şi reţelelor sociale, la preţuri accesibile. Aceste noi terminale dispun de tastatură completă QWERTY şi oferă  acces la o gamă largă de conturi de e-mail, comunităţi de mesagerie şi reţele sociale.

Nokia C3 este primul terminal ce aduce tastatura QWERTY pe cea mai populară platformă pentru dispozitive mobile – S40 – şi este primul din gama sa care oferă acces la reţele sociale direct din ecranul de start. Utilizatorii pot vizualiza postările şi adăuga comentarii, îşi pot actualiza status-ul şi pot chiar să eticheteze şi să împărtăşească fotografii şi clipuri video pe site-urile de socializare preferate precum Facebook şi Twitter. Având un preţ estimativ de 90 de euro, înainte de taxe şi subvenţii, Nokia C3 integrează şi serviciile Ovi Mail şi Ovi Chat, astfel că cei care utilizează acest terminal pentru prima dată îşi pot configura conturile de e-mail şi chat direct de pe dispozitiv, fără a fi necesar un PC. Alte funcţii importante includ conectivitate Wi-Fi, cameră de doi megapixeli, ecran de 2,4 inci în culori vii şi suport pentru cartelă de memorie de până la 8GB. Nokia C3 va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an într-o varietate de culori precum alb auriu, gri închis şi roz  viu.

Cel de-al doilea terminal, Nokia C6, este un smartphone bazat pe Symbian ce îmbină beneficiile unui ecran tactil de 3,2 inci cu o tastatură slide out completă. Ecranul mare oferă o experienţă de Internet excelentă, permiţând accesul la conţinut Facebook direct din ecranul de start. Dispunând de o gamă completă de capabilităţi pentru e-mail şi reţele sociale, Nokia C6 este ideal pentru utilizatorii care doresc să fie conectaţi când se află în mişcare.

Nokia C6, disponibil începând din al doilea trimestru al anului 2010 la un preţ de 220 de euro, dispune de un set de capabilităţi împresionante, precum camera de cinci megapixeli de înaltă calitate, cu autofocus şi bliţ şi Ovi Maps cu serviciu gratuit de navigaţie auto şi pietonală.

Acest trio devine complet cu cel mai nou terminal din gama Nokia Eseries, Nokia E5. Creat pentru cei ce doresc să fie productivi atât în viaţa profesională cât şi în cea personală, Nokia E5, bazat pe Symbian, vine în urma unor dispozitive de succes precum Nokia E72 şi Nokia E63. Nokia E5 îmbină capabilităţi de afaceri superioare cu toate funcţionalităţile de divertisment şi destinate reţelelor sociale pe care un profesionist ocupat şi le poate dori de la un smartphone.

Nokia E5 este ideal pentru gestionarea unui program încărcat printr-o varietate de aplicaţii destinate productivităţii disponibile la Ovi Store. Oferind acces direct la peste 90% din conturile de e-mail corporative din lume prin Mail for Exchange şi IBM Lotus Notes Traveler, terminalul ajută utilizatorii să păstreze legătura cu ceilalţi, oriunde s-ar afla.

Nokia E5 va fi disponibil din al treilea trimestru al acestui an la un preţ estimativ de 180 de euro, înainte de taxe şi subvenţii.

Etichete: , , , , , , , ,