Noua gamă PowerLine de la D-Link

Scris de | 17 mai, 2010
Noua gamă PowerLine de la D-Link

D-Link lansează noua gamă de dispozitive PowerLine ce conferă reţelei o mai mare flexibilitate şi stabilitate, cu un consum de energie redus. Utilizatorii caută o modalitate simplă de a conecta mai multe dispozitive în reţeaua de acasă, iar noua gamă PowerLine creează o infrastructură end-to-end pentru mediul Digital Home bazându-se pe reţeaua electrică existentă.
Dacă sunteţi dezamăgit de conexiunea la Internet, PowerLine Homeplug AV Adaptor şi Kit vă oferă o conexiune la reţea puternică şi performantă. Noul dispozitiv D-Link PowerLine Homeplug AV se introduce pur şi simplu în prizele electrice din casă şi nu veţi mai avea întreruperi în momentele importante. Disponibil ca şi kit dacă utilizaţi pentru prima oară astfel de produse şi ca adaptor dacă doriţi să extindeţi reţeaua PowerLine, această tehnologie inteligentă elimină obstacolele care ar putea diminua semnalul dvs. wireless.
DHP-306AV este un adaptor PowerLine de sine stătător, în timp ce kitul DHP-307AV PowerLine este format din două adaptoare. Dispozitivele prezintă posibilitatea de a asigura rate de transfer al datelor de până la 200 Mbps, şi cu QoS, conţinutul audio şi cel video au prioritate faţă de trasferul de fişiere sau email, optimizand astfel streamingul multimedia.
DHP-P306AV şi DHP-P307AV PowerLine HomePlug AV Adaptor şi Kit cu priză prezintă aceleaşi funcţionalităţi ca şi modelele de mai sus, cu avantajul suplimentar de a avea un lăcaş adiţional încorporat ce vă permite să introduceţi un alt dispozitiv cu alimentare de la priză – ideal pentru cei care nu au prea multe prize disponibile în casă. Un filtru este incorporat în adaptoare pentru a preveni interferenţele cu alte aparate electrocasnice.
Urmează DHP-W306AV PowerLine HomePlug AV Wireless N Extender, care facilitează extinderea unei reţele wireless cu ajutorul unui dispozitiv PowerLine. Acesta este primul produs D-Link PowerLine ce reuneşte ambele tehnologii într-un singur dispozitiv pentru flexibilitate sporită când vă creaţi o reţea acasă. Bazându-se pe transferul de date prin cablurile de curent alternativ, reprezintă o soluţie hibridă Ethernet şi Wireless, extinzând reţeaua de acasă în camere unde semnalul Wi-Fi ar putea să nu fie sufficient de puternic.
Seria este completată de 200 Mbps PowerLine HomePlug AV Desktop Switch, ce oferă aceeaşi funcţionalitate ca şi noile adaptoare HomePlug AV, dar au patru porturi Ethernet ce permit ca mai multe dispositive să fie conectate via Ethernet, sum ar fi storage enclosure, media player, consolă de jocuri şi PC.

Etichete: , , , , , ,