D-Link sarbatoreste 25 de ani de Wi-Fi

Scris de | 26 mai, 2010
D-Link sarbatoreste 25 de ani de Wi-Fi

D-Link aniversează  impactul semnificativ pe care  Wi-Fi l-a avut asupra vieţii oamenilor şi asupra afacerilor, de 25 ani încoace. Aceasta s-a întâmplat când Comisia Federală de Comunicaţii (FCC, Federal Communications Commission) a luat decizia să permită accesul nerestricţionat la spectrul radio pentru comunicaţii, deschizând astfel calea pentru a dezvolta 802.11 Wi-Fi şi a altor tehnologii wireless.

Decizia SUA a încurajat autorităţile din întreaga lume să adopte norme similare, ceea ce a condus la o creştere fără precedent în implementările Wi-Fi şi dispozitivele de internet wireless pe care le vedem astăzi.

Wi-Fi a schimbat fundamental modalitatea de comunicare a oamenilor şi a transmis experienţa online către publicul larg. A lucra pe plajă, în grădină, în tren sau în birou a devenit astăzi ceva obişnuit. Wi-Fi s-a extins la nivel global, oferind întreprinderilor mobilitatea şi flexibilitatea de a putea opera practic de oriunde din lume. Wi-Fi a anunţat, de asemenea, Digital Home, conectând o întreagă serie de dispozitive mobile şi echipamente pentru muzică şi jocuri. Astfel, utilizatorii au beneficiat de conectivitate şi flexibilitate pentru a putea accesa conţinut multimedia oriunde în locuinţa lor, fără a mai depinde de conexiunea prin cablu.

“Astăzi, pentru mulţi oameni este greu de imaginat să nu aibă Wi-Fi, din moment ce a devenit parte din viaţa şi afacerea lor, zi de zi”, declară Kevin Wen, Preşedinte D-Link Europe. “În ultimii ani, Wi-Fi  şi-a intrat în drepturi, în special din cauza creşterii popularităţii smart-phone-urilor şi a dispozitivelor mobile pentru jocuri, de vreme ce hotspoturi private continuă să ofere experienţe online superioare faţă de 3G şi alte tehnologii de acces la Internet. Până în prezent, călătoria Wi-Fi a fost una interesantă, iar pentru viitorul anunţă chiar mai mult decât atât, astfel ca dorinţa de a avea acces la Internet oricând şi de oriunde să fie la fel de mare.”

Etichete: , , , , , , ,