Explorează natura cu Garmin GPSMAP 62

Scris de | 18 iunie, 2010
Explorează natura cu Garmin GPSMAP 62

Garmin anunţă lansarea GPSMAP 62, cea mai nouă serie de dispozitive robuste pentru  outdoor. Designul a fost îmbunătăţit  iar noile inovaţii tehnice  şi opţiuni de cartografiere îi vor încânta pe vânători şi pe pasionaţii de drumeţii şi geocaching.

Seria Garmin GPSMAP 62 dispune de un ecran color de 2,6 inch, lizibil la lumina soarelui,  o baterie care rezistă până la 20 de ore, un receiver GPS de înaltă sensibilitate şi o antenă quad helix pentru o recepţie de neegalat.  Cele trei modele distincte, rezistente la apă, se mulează pe interese şi activităţi diferite. Modelul standard GPSMAP 62 include o hartă de bază globală cu relief umbrit.

Modelul GPSMAP 62s deţine în plus o busolă electronică în 3 axe şi conectivitate wireless pentru împărtăşirea rutelor, traseelor, punctelor de legătură şi geocache între alte dispozitive Garmin. GPSMAP 62s include un barometru altimetric care verifică schimbările de presiune pentru a indica altitudinea corectă. În plus faţă de aceste funcţii, GPSMAP 62st  vine cu hărţi topografice preîncărcate pentru Statele Unite. Harta de pe GPSMAP 62st acoperă drumurile principale, drumurile orăşeneşti şi rurale, autostrăzile, râurile şi lacurile dar şi parcurile naţionale, locale, pădurile şi zonele sălbatice.

Fiecare model din seria GPSMAP 62 este compatibil cu serviciul cu plată Garmin BirdsEye Satellite Imagery, comunitatea online gratuită Garmin Connect dar şi software-ul Garmin Custom Maps, calendar view sau pe o varietate de hărţi ce include şi Google Earth.

Fiecare model din seria GPSMAP 62 are integrat un GPS de înaltă sensivitate ce include HotFix, sistem ce calculează automat şi stochează informaţii importante ale sateliţilor astfel încât aceştia vor ajuta la calcularea rapidă a poziţiei lor.

Garmin GPSMAP 62 are un pret de 299 Euro, modelul GPSMAP 62s costa 399 Euro iar GPSMAP 62st va putea fi achizitionat cu 479 Euro. Sistemele sunt disponibile in Romania la Garmin City Shop.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,