Mio lansează S600, primul dispozitiv din noua gamă S6xx

Scris de | 16 iulie, 2010
Mio lansează S600, primul dispozitiv din noua gamă S6xx

Mio Technologylansează pe piaţa din România cea mai nouă gamă de dipozitive personale de navigație S6xx, la doar o lună de la prezentarea acestora în cadrul Computex Taipei 2010.

Noua gamă S6xx combină ecranul panoramic cu o diagonală de 5-Inch (12,7 cm) cu designul inovator, dar şi cu cele mai noi inovaţii ale software-ului Spirit. Primul model din această nouă gamă, S600, este deja disponibil pe piaţa din România de la mijlocul lunii iulie, prin intermediul partenerilor Mio.

Funcţiile inovatoare specifice noilor Mio S600 sunt: funcţia “Text-to-speech”, care facilitează localizarea mai ușoară a unor destinaţii prin rostirea numelor străzilor și a intersecțiilor, pe măsură ce punctul de destinaţie este mai aproape, funcţia de ghidare off-road, funcţia de identificare a celei mai apropiate parcări de punctul de destinaţie, funcţia de avertizare a conducătorului auto asupra radarelor şi a camerelor din trafic şi asistenţa la încadrarea pe banda corespunzătoare.

Atuu-rile platformei Mio Spirit “Smart Find”, “Google Like Search” și “Explore Mode” sunt întregite de noul port AV ce poate transforma S600 într-un adevărat centru media pentru orice autoturism. Mio S600 poate astfel reda semnal video și audio de la un TV tunner digital, un media player sau o cameră de asistenţă la parcare.

Mio S600 face parte din cea mai nouă gamă de dispozitive personale de navigaţie a Mio Technology. Aceasta va fi întregită de lansarea S605 şi S655 în luna august. Dintre aceste modele, producătorul se aşteaptă ca S600 să realizeze cele mai mari volume în vânzări, datorită specificaţiilor avansate ale produsului şi preţului competitiv.

Noul Mio S600 este disponibil pe piaţa din România din această lună, la un preţ aproximativ de 899 RON prin intermediul partenerilor Mio.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,