Dock elegant de la Philips

Scris de | 20 iulie, 2010
Dock elegant de la Philips

Indiferent dacă îţi doreşti un sistem audio pentru living sau doar o boxă compactă care să se potrivească perfect în dormitor, Philips îţi oferă solutia potrivita, dock-ul  iPod/iPhone, Fidelio DS9000.

Compatibil cu toate modelele de iPod, poate funcţiona şi cu toate generaţiile de iPhone, mulţumită tehnologiei avansate de ecranare, care blochează orice interferenţă cu telefoanele mobile. Cu un designul modern şi atrăgător şi fără a avea nevoie de adaptoare speciale, Philips Fidelio DS9000 îţi va oferi acel sunet autentic, senzaţional, şi acea senzaţie de eleganţă a spaţiului pe care v-o doriţi.

Sistemul acustic pe două căi, cu difuzoare de calitate superioară, vor reda nuanţele fine ale melodiilor preferate, eliberând adevăratul potenţial al pieselor de pe iPhone sau iPod.

Boxa Philips Fidelio este prima boxă cu un singur buton de control creată de Philips. Un dispozitiv de andocare inteligent, cu arc, este integrat în construcţia boxei şi permite acomodarea rapidă a oricărui iPhone sau iPod, fără a mai avea nevoie de adaptoare suplimentare. Mai mult, dispozitivul funcţionează perfect cu majoritatea huselor de protecţie – deci puteţi conecta iPhone-ul sau iPod-ul exact aşa cum se află. Acum vă puteţi bucura de muzică fără restricţii.

Pentru a asigura un nivel de claritate excelent, designul boxei este bazat pe arhitectura stereo originală, cu incinte acustice izolate. Volumul generos, de 3 litri, alocat fiecărui difuzor de medii, face faţă cu brio necesităţilor acustice, dând naştere unui bas puternic şi profund. Tehnologia Bass Management permite redarea frecvenţelor joase fără distorsiuni, chiar şi la volum mare, iar tehnologia de procesare a sunetului PureDigital oferă performanţe acustice mult mai bune, în comparaţie cu tehnologiile convenţionale analogice.

Preţul estimativ al Philips Fidelio DS9000 este 599 EUR. Produsul va fi disponibil curând în magazinele din România.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,