COSMOTE România lansează harta 3G interactivă

Scris de | 3 august, 2010
COSMOTE România lansează  harta 3G interactivă

După ce a remodelat recent portofoliul Connect 3G prin adăugarea unui nou plan tarifar, creat să răspundă şi mai bine nevoilor de comunicare ale utilizatorilor, COSMOTE România lansează o hartă interactivă a serviciilor 3G, care permite clienţilor să vizualizeze exact ce tip de acoperire 3G au în zonele unde folosesc modemul, înainte de a lua decizia de a-l achiziţiona.

Noua hartă este uşor de utilizat şi oferă o transparenţă mai mare pentru serviciile 3G furnizate de COSMOTE România. Astfel, accesând www.cosmote.ro, clienţii pot consulta harta interactivă a serviciilor de date 3G care oferă o viziune mult mai clară asupra semnalului disponibil într-o anumită zonă din ţară, având ca suport harta localităţilor sau imagini din satelit. Astfel, clienţii vor şti exact la ce nivel de calitate a serviciilor să se aştepte atunci când achiziţionează un modem 3G. Detalii sunt disponibile şi în magazinele COSMOTE.

Harta interactivă clasifică în 4 categorii nivelul semnalului servicilor de date 3G disponibil în întreaga ţară, oferind informaţii detaliate despre viteza de transfer a datelor sau despre tipul serviciilor care pot fi accesate pentru fiecare categorie în parte. Clienţii pot afla care este nivelul semnalului de care vor beneficia în utilizarea de zi cu zi a modemului Connect 3G nu doar acasă, la serviciu sau în oraşul unde locuiesc, dar şi atunci când pleacă în vacanţă sau în călătorii de afaceri, în interiorul ţării.

Serviciile 3G de internet mobil în bandă largă oferite de COSMOTE România sunt disponibile prin intermediul pachetelor Connect 3G, prin cea mai avantajoasă ofertă din piaţă pentru internetul mobil şi conexiune la internet pentru laptop, permiţând cel mai mare volum de transfer de date cu viteze de până la 21,6 Mbps la cel mai avantajos preţ (de exemplu, 5GB pentru 10 euro/lună, fără TVA).

Serviciile Connect 3G sunt în prezent disponibile în aproximativ 3.300 de localităti din întreaga ţară. Reţeaua 3G oferă internet mobil cu viteze de până la 21,6 Mbps.

Serviciile Connect 3G cu abonament oferite de COSMOTE România sunt disponibile şi în roaming, în 33 de ţări prin intermediul a 42 de parteneri de roaming, în Europa, USA, Turcia, dar şi în destinaţii exotice precum Emiratele Arabe Unite sau Hong Kong.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,