Vodafone, partener al concertului Guns N’Roses de la Bucuresti

Scris de | 6 august, 2010
Vodafone, partener al concertului Guns N’Roses de la Bucuresti

Vodafone Romania este partener al primului concert Guns N’ Roses din Romania, care va avea loc in data de 21 septembrie 2010, in complexul Romexpo, Bucuresti.

Ca partener al evenimentului, Vodafone va organiza in perioada urmatoare concursuri cu premii constand in bilete gratuite la concertul Guns N’Roses.

Cu peste 100 de milioane de albume vandute in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America, Guns N’Roses este una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele trei decenii. Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal, dar si prin prestatia live. Turneul de promovare a ultimului album al trupei “Chinese Democracy”, lansat in 2008, ii aduce pe cei de la Guns N’ Roses in premiera absoluta in Romania, oferind fanilor prilejul de a-l vedea live pe Axl Rose, unul dintre cei mai charismatici solisti rock din lume.

Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour” si este organizat de D&D East Entertaiment, unul dintre cei mai importanti promotori de concerte internationale din Romania.

Prin programul Vodafone Best Music, Vodafone a fost sponsorul oficial al mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Dépêche Mode.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,