Acer Aspire 5745P, univers digital într-un ecran multi-touch

Scris de | 21 septembrie, 2010
Acer Aspire 5745P, univers digital într-un ecran multi-touch

Noua serie de laptopuri Acer Aspire 5745P le oferă utilizatorilor un întreg univers digital printr-un ecran LED multi-touch, dar şi prin tehnologia Acer TouchPortal cu care pot edita cu uşurinţă conţinutul multimedia dorit.

Modelul dispune de Acer TouchPortal, sursa unei experienţe intuitive oferite de tehnologia touch, ce reuneşte o gamă întreagă de aplicaţii pentru amuzament şi distracţie.
Proiectate să ofere o experienţă cinematică high-definition, laptop-urile sunt dotate cu ecrane Acer CineCrystal HD de 15,6 inchi care încorporează tehnologia LED.
Acer Aspire 5745P poate fi echipat şi cu player Blu-ray Disc, dar şi cu cea mai nouă generaţie de procesoare Intel Core i7, i5 and i3, dotări ce oferă posibilitatea de a efectua sarcini dificile fără efort. Capacitatea de stocare oferită de hard-disk-urile de dimensiuni mari şi card reader-ul multi-in-1, care suportă majoritatea tipurilor de carduri, asigură transferul eficient de date iar cei până la 16GB de memorie DDR3 asigură funcţionarea fără întreruperi a sistemului.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,