Ediţia cu numărul opt pentru “No Time for Downtime”

Scris de | 1 octombrie, 2010
Ediţia cu numărul opt pentru “No Time for Downtime”

Maguay, companie care activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete, a organizat a opta ediţie a evenimentului “No Time for Downtime”.
“No Time for Downtime” este un eveniment adresat companiilor intreresate în dezvoltarea şi integrarea proiectelor de infrastructură hardware, ce implică servere şi staţii de lucru, soluţii de stocare, back-up şi arhivare, indiferent de complexitatea lor. Evenimentul se adresează de asemenea şi partenerilor, dar şi celor interesaţi de evoluţia tehnologică de ultimă oră în IT. Evenimentul a pornit iniţial ca unul menit să transfere expertiză şi resurse către companiile din piaţa IT locală, care doresc să-şi mărească eficienţa afacerii prin alegera unei noi soluţii pentru infrastructura IT.
În momentul de faţă, „No Time For Downtime” a ajuns la ediţia a opta şi a devenit unul dintre evenimentele de marcă ale industriei IT din România, iar pentru compania Maguay o tradiţie. Companiile participante au beneficiul unei reîmprospătări ale cunoştinţelor despre cele mai noi tehnologii ale momentului în IT, precum şi ocazia de a vedea „live” demonstraţii ale acestor tehnologii, comparate cu cele vechi.
Ediţia a opta, care s-a desfăşurat la hotel Marriott pe 30 septembrie 2010, a prezentat patru astfel de demonstraţii live (două cu referire la tehnologiile de virtualizare şi două centrate pe performanţele SSD-urilor), precum şi o serie de expozeuri despre cele mai noi tehnologii din domeniile stocării profesionale, hardware-ului, software-ului şi comunicaţiilor. Participarea a depăşit 150 de parteneri din ţară ai companiei şi furnizori de produse şi tehnologii: Intel, Microsoft, Promise, Quatum, Aten, Symantec, VMware.

Etichete: , ,