Fondatorul hi5.com, la How To Web 2010

Scris de | 5 octombrie, 2010
Fondatorul hi5.com, la How To Web 2010

Ramu Yalamanchi, fondatorul si CEO-ul retelei sociale hi5.com, vine pe 3-4 noiembrie la conferinta How To Web 2010 pentru a vorbi cu pasionatii web din Europa de Est despre tendintele web-ului global si viitoarele oportunitati pentru antreprenorii din online.
Yalamanchi este licentiat in informatica la Universitatea din Illinois – Urbana, Champaign si a pornit compania hi5 Networks, Inc. in anul 2002, trecand prin cateva variante de produs pana sa ajunga la ideea retelei sociale careia i-a dat drumul in 2003. La numai un an de la fondare, hi5 ajunsese unul dintre cele mai vizitate website-uri la nivel international.
Ramu va veni pe 3 si 4 noiembrie in Romania la conferinta internationala How To Web 2010 pentru a discuta cu antreprenorii online din Europa de Est despre viitoarele tendinte ale Internetului. Conferinta How To Web 2010 va reuni la Bucuresti 500 de specialisti in domeniul online din Europa de Est si nu numai, care vor discuta cu nume de succes si investitori din industrie despre opotunitatile si tendintele antreprenoriatului online international. Fondatorul hi5.com va interactiona cu participantii la How To Web 2010 pe durata celor 2 zile si va raspunde intrebarilor ce ii vor fi adresate din partea publicului. Pe durata conferintei, Ramu va avea 2 interventii: prima va fi o prezentare in prima zi a conferintei intitulata “Modelarea viitorului: antreprenoriatul si noul val de oportunitati web”, iar cea de-a doua va fi in cea de-a doua zi a conferintei in cadrul panelului despre hub-urile de tehnologie web existente in lume si beneficiile acestora pentru un startup.
Pentru cei care doresc sa il cunoasca pe fondatorul hi5.com si sa ii adreseze intrebari sau sa ii ceara feedback, conferinta How To Web 2010 va avea loc la Bucuresti pe 3 si 4 noiembrie 2010, iar biletele pot fi cumparate direct de pe website-ul conferintei: www.how-to-web.net.

Etichete: , , , , , , , , , , ,