Video în întreaga casă, prin BRAVIA Internet Video

Scris de | 11 octombrie, 2010
Video în întreaga casă, prin BRAVIA Internet Video

Serviciul BRAVIA Internet Video, caracteristic gamei de televizoare de la Sony, oferă acces online instant la o gamă variată de servicii de divertisment, precum YouTube, platformele catch-up TV sau filme online. Toate acestea vor fi acum mai la îndemâna utilizatorilor, prin intermediul noii unităţi SMP-N100 de la Sony, un player multimedia de reţea, compact, ce oferă conectivitate Wi-Fi la reţeaua de acasă şi posibilitatea utilizării unei reţele DLNA pentru streaming de conţinut audio şi video.
La fel ca şi serviciul BRAVIA Internet Video, dispozitivul SMP-N100 este compatibil cu o gamă variată de formate şi beneficiază de funcţia IP Content Noise Reduction, care îmbunătăţeşte calitatea conţinutului video redat prin streaming, detaliu extrem util în cazul conţinutului accesat de pe YouTube. Accesarea conţinutului este facilă, datorită meniului XrossMedia Bar sau prin intermediul aplicaţiilor dezvoltate pentru iPhone, iPod Touch sau dispozitivele care au la bază sistemul de operare Android.
Dispunând de o conexiune HDMI compatibilă cu formatul 1080P şi de compatibilitate cu cele mai noi decodoare audio high-definition, incluzând 2.0+Digital Out şi DOLBY DIGITAL PLUS, această unitate compactă oferă utilizatorului un întreg univers cinematografic în confortul propriului cămin.
Unitatea SMP-N100 va fi disponibilă din luna octombrie 2010.

Connect România angajează programator web, php, cunostinte wordpress pentru redactia din Oradea.

Etichete: , , ,