Kit 3D de la NEC

Scris de | 13 octombrie, 2010
Kit 3D de la NEC

SCOP Computers, partener NEC Display Solutions, in distributia de desktop-uri, LCD-uri, plasme si proiectoare, incepand de la echipamente de proiectie portabile si pana la solutii Digital Cinema, prezinta kit-ul NEC 3D conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta 3D unica, reala, dar si economica in acelasi timp. Kit-ul NEC 3D vine in completarea gamei de videoproiectoare NP115, NP210 si NP216, confirmand utilizatorului accesul rapid intr-o lume tridimensionala.
Versiunea initiala a kit-ului NEC 3D include ochelari Active 3D, imagini si filme 3D si un software creat in scopuri educationale si apreciat de profesionisti din domeniul educatiei, ingineriei sau design-ului. Versiunea completa a kit-ului ofera si un player stereoscopic, complet echipat pentru redarea filmelor 3D. Acest kit este rezultatul progresului inregistrat de NEC Display Solutions, incepand inca din luna mai, cand a avut loc prezentarea unei game noi de proiectoare, ce utiliza tehnologia DLP Link in combinatie cu o pereche de ochelari cu obturator, pentru a furniza proiectii 3D. Nu erau necesare ecrane, filtre speciale sau alte emitatoare pentru redarea imaginilor, ceea ce caracteriza aceasta solutie ca fiind foarte avantajoasa si economica. Pentru a construi kit-ul NEC 3D, producatorul a colaborat cu furnizori recunoscuti, oferind in final utilizatorilor, posibilitatea de a se bucura rapid si usor de diversitatea 3D.
Spre deosebire de kit-ul simplu, versiunea NEC 3D cu player stereoscopic inclus, asigura o reducere substantiala a cheltuielilor. Software-ul este universal si reda in relief fiecare imagine, pentru o gama larga de formate: AVI, MPEG, WMV ASF sau MOV. In acest scop, 3dtv.at a dezvoltat o versiune separata a acestui software, special pentru NEC Display Solutions. Alte componente incluse in kit-ul NEC 3D, sunt: versiunea demo pentru “Eureka”, un software din “Designmate” pentru reprezentare tridimensionala a conceptelor stiintifice, dar si “Discover Sound” si “Discover Maths”, aplicatii interactive 3D din „Amazing Interactives” sau unealta “EON 7.0 viewer” deosebit de utila pentru studiul unor elemente din domenii precum: inginerie, design, arhitectura, biologia si stiinta, toate aceastea prin prisma realitatii vituale, oferita de EON Reality.
Kit-ul 3D oferit de NEC Display Solutions este disponibil in reteaua partenerilor SCOP Computers.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,