Primul Smartphone Vertu – Constellation Quest

Scris de | 14 octombrie, 2010
Primul Smartphone Vertu – Constellation Quest

Vertu, liderul de piaţă pe segmentul telefoanelor de lux a dezvăluit primul smartphone al companiei, un model cu o estetică desăvârşită şi funcţii de ultimă oră, botezat Constellation Quest.
Telefonul este creat pentru a se mula cât mai bine pe nevoile utilizatorului, Vertu oferind în acest sens o gamă unică de servicii. O premieră este serviciul vertu.me, care îi oferă utilizatorului un cont de email şi armonizarea aplicaţiilor de lifestyle şi business. Vertu Concierge, serviciul special de asistenţă 24/7 este la rândul său îmbunătăţit, alături de Vertu City Brief şi Vertu Select.
Ca şi specificaţii Constellation Quest dispune de tastatură QWERTY, conectivitate avansată, multiband GSM, 3G, HSPA şi WLAN. Memoria internă este de 40 GB, mai mult decât suficient pentru stocarea de documente, inclusiv multimedia. Hărţile globale gratuite cu Assisted GPS sunt excelente pentru cei mereu în tranzit.
Display-ul VGA cu contrast ridicat este completat de o ieşire video.
Constellation Quest este însă în primul rând un obiect de lux, iar construcţia sa demonstrează acest lucru. Safirul este prezent în construcţia ecranului şi a tastelor , carcasa este realizată în mare parte din oţel chirurgical sau din aur galben de 18 karate, iar inserţiile de piele de cea mai bună calitate sunt nelipsite.
Preţurile pornesc de la 5500 de euro pentru modelul din oţel şi piele neagră şi ajung la 19500 de euro pentru cel din aur, cu taste de safir şi piele neagră.

Etichete: , , ,