Ofensiva Motorola continua

Scris de | 26 octombrie, 2010
Ofensiva Motorola continua

Motorola lansează două noi telefoane adresate unor segmente diferite – modelul entry-level specializat în social networking EX115, ideal pentru adolescenţii ce au nevoie constant de o conexiune cu prietenii şi smartphone-ul dual SIM EX128, orientat spre mediul business.

Motorola EX115

Creat pentru a oferi acces la reţelele sociale precum Facebook sau MySpace şi la entertainment la un preţ cât mai accesibil, noul Motorola EX115 este un model entry-level extrem de atractiv.
Telefonul este ideal pentru cei care comunică mult şi constant, tastatura sa full QWERTY fiind perfectă pentru scrierea de mesaje, comment-uri sau tweet-uri. Odată introdus textul, acesta poate fi împărtăşit extrem de facil cu prietenii, cu ajutorul link-urilor rapide către Gmail, Facebook, MySpace sau YouTube.
EX115 este un telefon dual SIM, oferind posibilitatea de a avea două numere de telefon diferite pe acelaşi aparat. Această caracteristică li se potriveşte ca o mânuşă celor care îşi dedică un număr prietenilor şi unul job-ului sau celor care doresc să beneficieze de avantajele a două reţele diferite.

Motorola EX128

EX128 este o încântare pentru oamenii de afaceri aflaţi mereu în tranzit, care cu ajutorul tehnologiei dual SIM/dual standby le permite acestora să gestioneze mai multe reţele de telefonie pe acelaşi dispozitiv. Uşor şi elegant, noul telefon al celor de la Motorola se remarcă prin display-ul touch de 3.2″ WQVGA, unul dintre cele mai mari ecrane touch prezente la un model dual SIM de pe piaţă. Diplay-ul are o rezoluţie de 240 x 400 pixeli şi poate fi operat extrem de precis cu ajutorul unui stylus.
Telefonul este extrem de compact şi elegant, având o grosime de doar 12.8 mm şi dimensiuni de 107 x 57 mm.
Ca şi conectivitate, EX128 stă extrem de bine, cu suport GSM/GPRS/EDGE(Class10) şi Quad Band 850/900/1800/1900. Sistemul dual SIM le oferă utilizatorilor posibilitatea de a primi apeluri pe două reţele diferite, fără a fi nevoie să îşi schimbe cartelele. O altă funcţie business este cea hands-free through speakerphone, extrem de comodă în cazul celor care obişnuiesc să aibă conversaţii lungi şi dese.

Citeste mai mult aici

Aboneaza-te la revista connect

Etichete: