Sony Ericsson aduce tenisul pe foursquare

Scris de | 29 octombrie, 2010
Sony Ericsson aduce tenisul pe foursquare

Sony Ericsson este primul brand care a lansat o locaţie dedicată fanilor tenisului pe platforma foursquare. Cei care urmăresc contul Sony Ericsson Tennis de pe telefoanele mobile din gama Xperia au acces la informaţii din culisele meciurilor de tenis, dar şi la recomandări despre cele mai tari locaţii de petrecere a timpului liber în oraşele unde se organizează turnee WTA.
Începând cu turneul de la Doha, fanii care participă la meciurile din circuitul WTA au posibilitatea să afle când pot asista la antrenamentele vedetelor de tenis preferate şi pot primi recomandări despre cele mai interesante locuri de vizitat sau cluburi unde se pot distra în timpul nopţii. În plus, şi vedetele din tenis contribuie cu propriile lor recomandări şi informaţii.

Stephan Croix, Vice President, Head of Global Marketing Partnerships Sony Ericsson, a declarat “Fanii care au un telefon Xperia nu trebuie decât să acceseze foursquare, pentru a primi informaţii din culise despre meciurile de tenis, dar şi despre cele mai distractive moduri în care îşi pot petrece timpul între meciuri”.
Andrew Walker, Senior Vice President, Global Marketing & Communications WTA, a adăugat: “Reţelele sociale au un rol important în crearea experienţelor memorabile ale turneelor de tenis. La acest moment, jucătoarele din WTA au milioane de fani pe diferite reţele sociale, iar această iniţiativă îi va ajuta pe aceştia să afle ce preferă sportivele lor preferate pe teren şi în afara lor”.
Holger Luedorf, VP, Mobile & Partnerships foursquare: “Pentru fanii tenisului, telefoanele Sony Ericsson sunt platforma ideală, îmbogăţind experienţa jocului cu informaţii despre jucătorii preferaţi şi despre turneele care se desfăşoară în oraşele lor”

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,