Windows 7 Family Pack, în România

Scris de | 12 noiembrie, 2010
Windows 7 Family Pack, în România

Microsoft România anunţă disponibilitatea Windows 7 Family Pack în oferta partenerilor din retail din România, Domo și Carrefour. Produsul este lansat printr-o promoție specială: un singur pachet cuprinde 3 licențe Windows 7 Home Premium UpgradeșiDVD pentruinstalareatâtpentru 32 biți, câtșipentru64 biți.
Suita Windows 7 Family Pack lepermite utilizatorilor să se ocupe eficient de activitățile zilnice,este un pachet promoțional accesibil, având în componenţă aplicaţiile şi programele îmbunătăţite incluse în noul sistem de operare Windows 7. În plus, odatăcu achiziționareaacestuiprodus, utilizatorii pot beneficiagratuit deIntenet Explorer 9, Windows Live Essentials 2011 și Microsoft Security Essentials.
Tudor Galoş, Windows Business Group Lead, Microsoft România: „Lansarea Windows 7 Family Pack are loc la un an de la lansarea Windows 7 pe piața din România și reprezintă o recunoaștere a efortului Microsoft de a aduce pe piața locală produse care simplifică activităţile de zi cu zi ale utilizatorilor. Împreună cu partenerii noştri, Domo și Carrefour, propunem un pachet promoțional avantajos și sperăm că oferta specială va impulsiona în continuare adopția Windows 7, care este preferat de un număr din ce în ce mai mare de utilizatori, aproximativ 22% dintre români folosind deja noul sistem de operare.”
Windows 7 Family Pack estedisponibilînmagazinele de retail Domo și Carrefourînlimitastoculuidisponibil. Cu această ocazie, partenerii Microsoft prezintă consumatorilor oferte atractive pentru PC-urile cu Windows 7 preinstalat, utilizatorii având posibilitatea să aleagă PC-urile ce se potrivesc cel mai bine cu stilul de viaţă şi propriile cerințe.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,