Azerty.ro și Microsoft umanizează lumea e-commerce

Scris de | 15 noiembrie, 2010
Azerty.ro și Microsoft umanizează lumea e-commerce

Magazinul online Azerty.ro, membru fondator al Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO), împreună cu Microsoft, transformă mediul e-commerce din România într-un spațiu virtual în care comunicarea, noile facilități tehnice și programele de fidelizare se completează pentru a oferi clienților o experiență superioară în timpul și după efectuarea cumpărăturilor, ridicând, totodată, standardele pieței naționale de profil.

Noul Azerty.ro este primul magazin online din România în care clienții sunt întâmpinați de fața zâmbitoare a unei persoane reale; este nouă interfață grafică umană care îi asistă în timpul cumpărăturilor, prezentându-le diverse opțiuni ce îi pot ajuta să aleagă produsele potrivite. Alte noutăți prin care Azerty.ro se relansează includ imagini de 360 grade cu produsele de pe site precum şi prezentări video ale acestora.
Site-ul mai aduce filtre simple și filtre avansate pentru a optimiza funcțiile într-atât încât să intuiască cerințele clienţilor, fie că este vorba despre utilizatorii mai puțin familiarizați cu caracteristicile tehnice sau de profesioniști, care se vor bucura de filtrele avansate, cu ajutorul cărora pot găsi mult mai rapid produsul dorit.
Clienţii vor avea posibilitatea de a vedea, atinge și testa produsul într-un showroom şi vor beneficia de consultanță și informații corecte, astfel încât să ia cea mai bună decizie.

Totodată, Azerty.ro este primul magazin online care oferă exclusiv computere cu Windows original preinstalat. Decizia demonstrează convingerea echipei manageriale că, împreună cu Microsoft, Azerty.ro poate oferi clienților soluții superioare celor disponibile în prezent pe piață.

Cardul VIP Azerty este un alt beneficiu menit să dovedească atitudinea pro-client a magazinului. Pe lângă discounturile oferite posesorilor, acesta asigură posesorilor acces la o serie de servicii, printre care se remarcă și o premieră pentru domeniul e-commerce din România: accesul gratuit la RVX Manager, o soluție ERP deschisă și flexibilă, dedicată micilor întreprinzători și persoanelor fizice autorizate.

„Contextul economic dificil din ultimul an ne-a făcut să realizăm modificările majore survenite în mentalitatea clientului din mediul online. Fiindcă profilul acestuia este într-o legătură directă cu avantajele oferite de acest mediu: confortul oferit de shopping-ul online și timpul economisit de adepții acestuia. De cele mai multe ori, aceștia, după o lungă și obositoare zi de lucru, ajung acasă și pornesc din nou calculatorul. Fac acest lucru pentru a comunica, a socializa sau pentru o multitudine de alte activități care, până nu demult, nu aparțineau Internetului. Acest lucru ne-a determinat să „umanizăm” cât de puțin această lume. Astfel, printr-o investiție de peste 200.000 euro și un efort colectiv deloc neglijabil, s-a născut acest proiect revoluționar. Proiect prin care, împreună cu multitudinea serviciilor auxiliare oferite, sperăm că vom reuși să ne apropiem cât mai mult de clienții noștri”, a declarat Cătălin Mihăilescu, Managing Partner al Azerty.ro.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,