Allview pregăteşte tablet-ul PC AllDro

Scris de | 22 noiembrie, 2010
Allview pregăteşte tablet-ul PC AllDro

Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview produse electronice, se pregăteşte să lanseze în luna decembrie un tablet cu display de 7 inchi, denumit Allview AllDro, care va rula sistemul de operare Google Android 2.1. Tablet-ul integrează funcţii multimedia, office şi de comunicare de ultima generaţie (facebook, push Mail, e-book, e-buddy, office suite), permite efectuarea apelurilor VOIP, iar cu ajutorul cablului HDMI inclus, permite redarea fotografiilor si materialelor video Full HD pe un televizor corespunzator.
Allview AllDro are o memorie internă de 2 de GB care poate fi extinsă la 32 de GB. Portul mini USB facilitează transferul datelor din tablet în PC şi invers. Cu reţeaua wireless pornită tablet-ul îţi oferă libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore, în timp ce ascultând muzică timpul de folosire ajunge la 30 de ore.

Allview AllDro va primi în viitor şi un modem 3G, care îi va permite conectarea la reţelele de internet mobil.
Tablet-ul va fi disponibil la vanzare in mai multe retele de magazine partenere in luna decembrie, la un pret aproximativ, de 200 euro.

Etichete: , , , ,