World of Warcraft: Cataclysm la showroom-ul eMAG Bucureşti

Scris de | 2 decembrie, 2010
World of Warcraft: Cataclysm la showroom-ul eMAG Bucureşti

eMAGse pregăteşte de lansarea jocului World of Warcraft: Cataclysm la showroom-ul din București, luni 6 decembrie, începând cu ora 21:00.
Fanii care vor comanda expansion-ul vor avea șansa de a câștiga, prin tragere la sorţi, un laptop Alienware M15x şi 15 pachete cu un tricou și un poster WOW originale. Extragerea câştigătorilor se va face în data de 10 decembrie 2010, în showroom-ul eMAG din București, pe baza numărului de factură folosind mecanismul random.org.
Evenimentul de lansare se va desfăşura sub forma unei competiţii de costume World of Warcraft, la care sunt invitaţi toţi fanii WOW. Pentru a se înscrie în concurs, jucătorii trebuie să vină la showroom-ul eMAG costumaţi în personajul preferat din WOW, desemnarea câștigatorilor fiind organizată înainte de miezul nopţii.
eMAG va oferi câștigătorului locului întâi un premiu constând într-un joc World of Warcraft Collector’s Edition; tastatura Razer Lycosa; mouse Razer Laser Gaming; tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm de la Blizzard. Locul doi va primi un mouse Razer Gaming Abyssus și un pachet cu tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm, iar premiul pentru locul trei constă într-un tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm.
Mai multe detalii privind regulamentul competiţiei sunt disponibile pe blog-ul eMAG.

Etichete: , , ,