iPhone 4, la Vodafone și Cosmote

Scris de | 17 decembrie, 2010
iPhone 4, la Vodafone și Cosmote

Superstarul celor de la Apple, iPhone 4, este de aseară și în oferta a doi dintre cei mai importanți operatori de telefonie mobilă din România, Vodafone și Cosmote. Sute de fani ai gadget-ului au umplut magazinele care au găzduit lansarea, încercând să se asigure că vor avea ocazia să intre în posesia unui iPhone 4.
„Vom pune la dispozitia utilizatorilor business si consumer o mare varietate de planuri tarifare care acopera toate nevoile de comunicare, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura din plin de experienta de utilizare pe care o ofera acest telefon revolutionar in reteaua noastra.”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania.
În oferta Vodafone, iPhone 4, versiunea de 16 GB este disponibil la prețuri cuprinse între 199 și 399 de euro, în funcție de abonament.
„Suntem bucuroşi să le oferim clienţilor noştri iPhone 4 cu caracteristicile şi aplicaţiile sale uimitoare, care au revoluţionat experienţa de utilizare a telefonului mobil” a spus Costas Kapetanopoulos, Marketing and Communication Director, COSMOTE România.
În oferta Cosmote, iPhone 4, tot de 16 GB, poate fi achiziționat la prețuri cuprinse între 739 RON și 2229 RON.

Etichete: , , ,