Android Market pe web

Scris de | 4 februarie, 2011
Android Market pe web

Google a lansat recent varianta web a shopului de aplicaţii Android Market. Şi varianta pentru mobile Android a primit o schimbare de design cu această ocazie.

Noul Android Market, pe care îl poţi accesa aici, aduce ca idee cu iTunes, ar putea spune unii, dar are multiple avantaje pentru utilizatorii de mobile Android, tot mai mulţi la număr.

În primul rând, poţi să cauţi aplicaţii pentru dispozitivul tău mobil în mod mai simplu şi mai rapid, direct pe ecranul calculatorului sau notebookului.

Odată logat cu contul Google (sau Gmail, dacă vrei), tot ce ai de făcut este să găseşti aplicaţia dorită să dai un clic pe install şi să alegi dispozitivul pe care doreşti să instalezi, iar aplicaţia va fi descărcată şi instalată pe smartphone-ul tău Android aproape instantaneu.

Nici nu trebuie să te atingi de telefon. Trebuie să spunem că pe Market există deja şi aplicaţii plătite, dar România nu e încă pe lista ţărilor în care acestea sunt disponibile.

Şi pentru că tot vorbeam de Android, poate te interesează să ştii că LG a lansat recent modelul Optimus Me, care rulează versiunea FroYo.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,