Sony Ericsson e gata de joaca

Scris de | 7 februarie, 2011
Sony Ericsson e gata de joaca

Sony Ericsson va lansa pe data de 13 februarie, probabil la târgul de la Barcelona, smartphone-ul care ar putea să schimbe foarte multe din punctul de vedere al gamingului mobil, pe Android şi nu numai, conform paginii Facebook oficiale.

Este vorba despre noul Xperia Play, un aparat despre care se vorbeşte de ceva vreme. Acesta va fi PlayStation phone-ul aşteptat de multă lume. Acesta va avea acces la suita de servicii PlayStation şi va rula sistemul de operare mobil al celor de la Google, Android (sistem de operare al cărui magazin de aplicaţii are acum şi variantă web).

O parte dintre specificaţii au ajuns deja pe internet, astfel că ştim deja că vom avea parte de un aparat cu touchscreen de 4 inchi şi rezoluţie de 854 x 480 de pixeli. Procesorul este în jur de 1 GHz, completat de 512 MB de memorie RAM şi un GPU Adreno 205. Aparatul dispune de un gamepad, pentru mai multă precizie la jocuri.

Rămâne de văzut care va fi preţul său, dar până una-alta, mai jos puteţi vedea teaserul video, unul de-a dreptul simpatic…

Etichete: , , , , ,