Cosmote Joy si Sense, de la 1 RON

Scris de | 1 martie, 2011
Cosmote Joy si Sense, de la 1 RON

Joy si Sense sunt doua noi telefoane intrate in portofoliul Cosmote Romania, modele optimizate pentru social media. Începând din această săptămână, clienţii COSMOTE pot găsi modelele COSMOTE Joy şi COSMOTE Sense la preţuri începând de la 1 RON cu abonament sau la liber.

COSMOTE Joy vine cu un ecran senzitiv TFT de 2,8 inci, cu 262.000 de culori, tastatură QWERTY, şi cu un design elegant, fiind instrumentul perfect pentru cei ce postează deseori pe social media şi vizitatorii rapizi ai site-urilor şi blogurilor. Modelul oferă conectivitate Wi-Fi, Bluetooth şi USB, respectiv compatibilitatea cu GPRS şi EDGE.  Camera foto de are rezoluţia de 2 MP şi opţiune de filmare, iar radio-ul oferă RDS. Joy este dotat cu mufă standard de 3,5 mm pentru căşti audioşi memorie de până la 8GB pe cardul de memorie extern, suplimentar faţă de memoria internă de 70MB. Telefonul dispune de o baterie ce îi conferă o autonomie de peste 650 de ore în aşteptare, respectiv 35 de ore de ascultat muzică sau până la 9 ore de convorbire.

COSMOTE Sense vine cu un display TFT de 2,8 inci, cu 256.000 de culori, fiind targetat tot spre cei care preferă navigarea pe site-uri de social media. Regăsim conexiunile Wi-Fi, USB, respectiv compatibilitate GPRS şi EDGE. Sense dispune, de asemenea, de mufă standard de 3,5 mm pentru căşti audio, de slot pentru card extern de memorie de 8GB, cameră foto de 2 MP cu opţiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Bateria oferă o autonomie de peste 600 de ore în aşteptare, sau 35 de ore de de ascultat muzică sau până la 9 ore de convorbire.

COSMOTE Joy este disponibil în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţuri începând de la 1 RON cu abonamentul COSMOTE Perfect pentru Tine de la 17,48 euro, sau la preţul de 359 RON, TVA inclus, fără conectare. COSMOTE Sense poate fi achiziţionat tot la preţul de 1 RON cu abonamentul COSMOTE Perfect pentru Tine începând de la 10,79 euro, sau la preţul de 299 RON, TVA inclus, fără conectare.

Etichete: , , , , , ,