Canon donează 300 mil yeni pentru supravieţuitorii cutremurelor din Japonia

Scris de | 15 martie, 2011
Canon donează 300 mil yeni pentru supravieţuitorii cutremurelor din Japonia

Canon Group a făcut o donaţie de 300 milioane yeni către Crucea Roşie Japoneză şi alte organizaţii cu scop umanitar, şi va oferi provizii în zonele afectate, alăturându-se eforturilor de întrajutorare a victimelor cutremurului.
În urma pagubelor suferite de Canon Group datorită cutremurului din 11 Martie, Canon Inc. a înfiinţat un Comandament de Urgenţă (format din Chairman & CEO Fujio Mitarai, President & COO Tsuneji Uchida, Executive Vice President şi CFO Toshizo Tanaka) care a început să pună în aplicare măsurile necesare redresării.

În timp ce gradul de distrugere este diferit la fiecare fabrică Canon Inc şi Canon Group localizată în nordul insulei (zona cea mai afectată de cutremur), compania face eforturi în a relua cât mai rapid producţia. Cu toate acestea, în momentul de faţă nu sunt estimări exacte de reluare a proceselor de producţie.

Pentru fabricile Canon şi companiile din grup situate în jumătatea vestică a insulei, activitatea a fost reluată în parametri normali începând din data de 14 martie.

În ceea ce priveşte cererile guvernului japonez de conservare a electricităţii, în plus faţă măsurile de reducere a consumului energetic luate de Canon, compania a facut un apel către angajaţi să reducă nivelul consumlui electric din propriile locuinţe.

Etichete: , , , ,