Allview AllDro, un tablet disponibil la 599 lei

Scris de | 22 martie, 2011
Allview AllDro, un tablet disponibil la 599 lei

Pasionaţii de tablet-uri care vor să achiziţioneze un dispozitiv ieftin, care să le satisfacă nevoile de web surfing vor fi încântaţi la auzul veştii că Allview a redus preţul tabletei Allview AllDro la 599 lei.

Alllview AllDro vine cu sistemul de operare Google Android 2.1, are un ecran de 7”, memorie internă de 4GB extensibilă până la 32GB şi conectivitate Wi-Fi, iar la unele modele puţin mai scumpe 3G.
Modelul este ideal pentru a accesa reţele sociale sau pe post de e-Book reader sau media player, iar greutatea de doar 370 g îi conferă o portabilitate sporită.

De asemenea, aceasta poate fi personalizata printr-o multitudine de aplicatii si jocuri care pot fi descărcate din primul magazin de aplicaţii dezvoltat de o companiei romaneâscă – Aply Store.

Tableta PC Allview AllDro este disponibilă în reţeaua de magazine Germanos, Selgros Cash&Carry şi în majoritatea magazinelor de specialitate din ţară la un preţul promoţional de 599 lei, în timp ce pachetul AllDro cu dongle 3G poate fi cumpărat la preţul de 749 lei.
Oferta este valabilă până la data 24 aprilie 2011 în limita stocului disponibil.

Etichete: , , , , , ,